Heerlijk weer genieten in de sauna!


Verwen  jezelf eens heerlijk met een wellness arrangement. Boek hier je verblijf in Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul. Via dagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je entree ticket bestellen vanaf 39,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor Thermae 2000 te bestellen.

Thermae 2000:

Kom heerlijk lekker genieten, ontspannen en relaxen in Thermae 2000, bovenop de Cauberg. Thermae 2000 is een ideale plek om er eens helemaal uit te zijn. Geen overvolle zwembaden met veel drukte en glijbanen. Hier vind je namelijk een relaxte sfeer en vooral rust. Je komt dan ook heerlijk tot rust in één van de thermaal baden. Deze baden zijn voorzien van thermaal water wat vol zit met allerlei mineralen. Het thermale water in Thermae 2000 komt vanuit een 381 meter diep ondergronds meer, wat zich tot in Duitsland uitstrekt. Dit water is daar zeker 40.000 jaar afgesloten geweest van invloeden van buitenaf Het is puur en niet besmet met bijvoorbeeld verontreiniging. Het zit bovendien vol met mineralen. Daarnaast heeft het water een lekkere aangename temperatuur van 32 graden.

Gezellig, ontspanning en voorals rust vind je in Thermea 2000

Thermale baden:

Naast de thermale baden zijn er in deze exclusieve wellness en sauna complex diverse stoombaden en sauna’s te bezoeken. Alle sauna’s hebben een eigen thema zoals de kleuren sauna, de rozen sauna, de eucalyptus sauna, de hout gestookte sauna, infra rood sauna etc. Dagelijks worden er opgietingen gehouden. Ook deze opgietingen hebben  verschillende thema’s zoals de berken opgieting, honing, munt etc.

Boek er ook eens een lekker ontspannende behandeling bij of ga voor een bijzonder arrangement.

Klik ook hier om je entree tickets voor Thermae 2000 te boeken.

Opgietingen:

Zelf bezoeken we al vanaf 1992 jaarlijks dit fantastische sauna en wellness resort met enorm veel plezier. Heden ten dage hebben ze hier van opgietingen een kunstvorm van gemaakt. De hele dag door kun je genieten van allerlei opgietingen in de meest uiteenlopende vormen. Van een opgieting met Tibetaanse klankschalen tot en met de authentieke Berken opgieting inclusief stimulatie van de huid met berkentakken.

thermea 2000

In de omgeving van Thermae 2000:

Thermae 2000 leent zich bij uitstek als de ideale uitvals basis om dagjes uit te ondernemen. De stad Valkenburg ligt op loopafstand en herbergt een aantal bezienswaardigheden zoals een bezoek aan de diverse mergel grotten. Je kunt ook heel goed een arrangement in dit wellness complex combineren met bijvoorbeeld de mooiste kerstmarkt van Nederland. Die wordt jaarlijks in de maand december georganiseerd in de Fluweelengrot in Valkenburg. Of boek een verblijf tijdens de Amstel Gold race.

Vanaf dit luxueuze resort kun je prachige fiets- of wandeltochten ondernemen door het Limburgse land of richting Duitsland en België.

Breng ook eens een bezoek aan de stad Maastricht. Maastricht is een bijzonder gezellige stad met vele terassen en winkels. Maak tevens kennis met de bourgondische wereld van Maastricht.

Anderen bekeken ook:

Andere bezoekers van deze site keken ook naar korting vouchers van SpaOnline, arrangement voor De Zwaluwhoeve in Hierden, CryoTherapie in Amsterdam en Thermen Bad Nieuwe Schans.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 9 november t/m di 31 december 2024

Openingstijden

Dagelijks van 09.00 - 23.00 uur

Prijs

Vanaf 39,50

Locatie

Thermea2000
Cauberg 25-27
6301 BT Valkenburg aan de Geul

Contact

+31 (0)43 - 609 20 00
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com