Bij DagjeuitPagina.nl kun je ook altijd diverse teamuitjes vinden en boeken. Vul je, vrijgezellendag, reunie, familiedag, heisessie met collega’s of dagje uit met je team eens op orginele wijze in. Ontmoet je familie, teamleden, collega’s of vrienden eens in een andere setting. Niet standaard rond de tafel met koffie en wat lekkers erbij, maar heerlijk aktief bezig.

teamuitjes

Ruime keuze uit Teamuitjes:

Bij DagjeuitPagina.nl heb je ruime keuze uit teamuitjes. Of hoe je ze ook wilt noemen. De één noemt het teambuilding dagen en de ander bedrijfsuitjes. Het maakt ons niet uit, het gaat om het plezier en de doelmatigheid.

Teamuitjes door heel Nederland:

Door heel Nederland kun je deze teamuitjes reserveren. Er is altijd wel een lokatie bij jou in de buurt. Ook voor wat betreft de intensiteit is er ruime keuze. Wil je liever lekker lichamelijk bezig zijn, heb je een voorkeur om je kennis vergroten tijdens een workshop of ben je meer van een wedstrijd element. Kijk maar eens verder. De keuze is groot, van een cocktail workshop in Amsterdam tot en met klimmen en klauteren op (grote) hoogte in het klimpark Zips en Ropes in Ewijk. En van een paar uurtjes paintballen tot de Heineken Experience of een Amsterdamse Brouwerij Tour.

Reserveren:

Voor veel van deze teamuitjes geldt dat je de entree tickets of de vouchers rechstreeks kunt bestellen bij DagjeuitPagina.nl. De tickets of vouchers koop je dan bij DagjeuitPagina.nl maar de verantwoordelijkheid voor de invulling van het programma, het reserveren en het faciliteren ligt bij de de organisatie van het desbetreffende teamdagje uit. Reserveer daarom tijdig via het servicenummer wat in het desbetreffende blog staat en tevens vermeld staat op de ticket of voucher die je thuis kunt uitprinten.

Hotel reservering:

Wij als DagjeuitPagina.nl hebben een rechtstreekse samenwerking met Booking.com. Als je teamuitje uit meerdere dagen bestaat, kun je ook via ons ook je verblijf in een luxe resort, hotelovernachting, villahuur of B&B boeken.