Tot wel 71% Korting!


Wellness Arrangement; Lekker even de dagelijkse beslommeringen achterlaten en van je af schudden? Even geen waan van de dag dan wel stress van je gsm, de files, je agenda, zinloze vergaderingen, de druk van productie moeten maken of een incapabele chef? Boek dan een sauna, spa of wellness arrangement bij jou in de buurt. Via Dagjeuitpagina. nl kun je nu tot wel 71% korting krijgen op de entreeprijs of een wellness arrangement.

Klik hier om een sauna, spa of wellness arrangement in een sauna of wellness resort bij jou in de buurt te boeken.

Sauna spa of wellness arrangement:

De dagen worden korter en de avonden langer. Dat betekend dat het weer ook weer omslaat en het af en toe guur kan worden. Wat is dan heerlijker om jezelf of iemand anders te verwennen met een sauna, spa of wellness arrangement. Lekker kuren, genieten van een professionele opgieting, massage of behandeling.

Genieten van de rust tijdens een sauna, spa of wellness arrangement

Sauna Spa Aanbiedingen:

Via de link kun je zoeken of er een wellness resort bij jou in de buurt zit, bekijken wat de faciliteiten daar zijn en of je daar een leuke aanbieding kunt krijgen. Overigens heb je geen last van vervelende bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld reserveringskosten. Wanneer mogen we jou verwelkomen, want met deze kortingen hoef je het om de prijs niet te laten.

Genieten van de intense warmte in een sauna.

Sauna Spa en Thema dagen:

Wil je wel graag naar een sauna, spa of wellness resorts, maar je hikt aan de ene kant tegen het naakt moeten zijn. Of dat je met mensen van een ander geslacht de sauna moet delen? Geen nood. De meeste resorts in Nederland hebben speciale badkleding dagen of geselecteerde dagen voor mensen van een bepaald geslacht. Daarnaast organiseren de meeste resorts themadagen in de vorm van opgietingen, speciale behandelingen of pakking, massages enz.

Onbevangen genieten in een sauna, spa of wellness resort.

Wist je dat:

Wist je overigens dat er zo’n 95% van alle sauna’s in Nederland bij dit voordeel programma hebben aangesloten? En dat er dagelijks gemiddeld meer dan 400 verschillende vouchers verkocht worden? Maak ook eens gebruik van zo’n leuke kortings aanbieding.

Een weldaad voor je lichaam.

Klik hier om een sauna, spa of wellness arrangement in een sauna of wellness resort bij jou in de buurt te boeken.

Anderen bekeken ook:

Anderen keken ook naar of waren geïnteresseerd in De Zwaluwhoeve in Hierden en CryoTherapie in Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 17 januari t/m di 31 december 2024

Prijs

Meer dan 200 aanbiedingen!
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com