69% Korting!

Kom naar het Wellness resort De Zwaluwhoeve in Hierden, nabij Harderwijk voor een dagje volledige ontspanning! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu een voordelig je entree vouchers bestellen met wel 69% korting van 33,50 voor slechts 9,99.

Klik ook eens hier om je toegangs voucher voor het Wellness resort De Zwaluwhoeve te bestellen.

De Zwaluwhoeve:

De zwaluwhoeve is een wellness resort waar je volledig kunt ontspannen. Laat eens heerlijk de boel de boel en verwen jezelf met een bezoek aan dit resort. Lekker relaxen en genieten van een diverse sauna’s, bubbelbaden, stoombaden en verwen arrangementen. Het resort is gevestigd in een authentieke boerderij en makkelijk centraal in het land gelegen. Dé ideale plek om eens de waan van de dag achter je te laten.

ontspannen, relaxen en genieten in De Zwaluwhoeve

Wat kun je verwachten:

In de Zwaluwhoeve vind je een enorme diversiteit aan faciliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld je heerlijk je vermoeide spieren opwarmen in een zalig kruidenbad of je zintuigen prikkelen in de orginele Boomgaard sauna’s. En nadat je lekker hebt genoten in een sauna of stoombad kun je zalig uitrusten in de speciale relax area’s. Zalig wegdromen met een heerlijk tintelend en verwend lichaam. Oftwel pure verwenning voor zowel je lichaam als je geest.

Catering:

Naast het genieten in de sauna en wellness omgeving kun je ook lekker je smaakpappillen verwennen. Er zijn namelijk genoeg uitnodigende eet- en drinkgelegenheden. Geniet bijvoorbeeld eens heerlijk van een warme chocolademelk met slagroom!

wellness resort De Zwaluwhoeve

Badkledingdag:

Voor degenen, die om wat voor reden dan ook, liever niet naakt recreëren, organiseert De Zwaluwhoeve meerdere badkledingdagen in de maand. Kijk maar eens op de website voor de juiste thema dagen van jouw voorkeur. Op die dagen is het dragen van badkleding dan namelijk verplicht. Badkleding dient dan tijdens de gehele dag gedragen te worden.

Bestel nu snel je voucher, want met deze voordeelaktie bespaar je wel €20,= op een entree voucher.

Klik ook eens hier om je toegangs voucher voor het Wellness resort De Zwaluwhoeve te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 4 februari t/m zo 12 april 2020

Openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend van 10:00 – 23:00 uur.
Je kan tot maximaal 21.00 uur inchecken bij de Zwaluwhoeve.
Hiervoor kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt.
Alle faciliteiten sluiten om 22.30 uur, het wellnessresort sluit om 23.00 uur.

Prijzen

Van 33,50 voor slechts 9,99

Locatie

Zwaluwhoeve
Zuiderzeestraatweg 108
3849 AJ Hierden
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com