12,13 Korting!


Een van de leukste uitjes voor het hele gezin met kinderen in Belgie is toch wel een bezoek aan Plopsaland De Panne in het gelijknamige Belgische dorp. Ontdek onder andere de 50 betoverende outdoor- en indoorattracties. Daaronder is bevoorbeeld The Ride to Happiness by Tomorrowland! Oftewel de allereerste extreme spinning coaster in Europa. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 25%. Een toegangskaartje kost je dan geen 48,50 aan de kassa’s ter plaatse, maar bestel je vian deze website al voor slechts 36,37. Dat scheelt je dus al gauw 12,13 op een entree ticket. En je hoeft dan ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor Plopsland De Panne in Belgie te bestellen.

Plopsaland De Panne:

Plopsaland De Panne is een themapark gelegen in De Panne, België. Het is eigendom van en wordt geëxploiteerd door de Plopsa Group, een themaparkdivisie van Studio 100. Het park is gebaseerd op de populaire tv-personages voor kinderen gemaakt door Studio 100, zoals Plop de Kabouter, Maya de Bij en Samson & Gert. Plopsaland De Panne biedt een waaier aan attracties, shows en themagebieden voor jong en oud. Het park biedt achtbanen, waterattracties, gezinsattracties, liveshows en binnen- en buitenspeelplaatsen. Enkele van de opmerkelijke attracties zijn de houten achtbaan Heidi The Ride, de waterachtbaan DinoSplash en het overdekte Mayaland.

Plopsaland De Panne

Wat kun je verwachten in Plopsaland De Panne:

Naast de attracties en attracties, organiseert Plopsaland De Panne het hele jaar door vaak speciale evenementen en shows, vooral tijdens feestdagen zoals Halloween en Kerstmis. Deze evenementen kunnen thematische decoraties, amusement en activiteiten voor bezoekers omvatten. Het is altijd een goed idee om de officiële website van Plopsaland De Panne of andere betrouwbare bronnen te raadplegen voor de meest actuele informatie over attracties, evenementen en openingstijden voordat je een bezoek plant.

Plopsaland De Panne

Hotelovernachting Plopsaland:

De ultieme beleving voor de rasechte Plopsa liefhebber is natuurlijk om je bezoek aan Plopsaland te combineren met een hotelovernachting in het Plopsa Hotel. Ook hiervoor kun je goedkope vouchers bestellen via deze website.

Klik hier om je entree ticket voor Plopsland De Panne in Belgie te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ander ook naar, of waren geïnteresseerd in Plopsaqua De Panne.

 

 

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 5 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

De openingstijden verschillen per seizoen, dus check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Personen vanaf 1 meter van 48,50 voor slechts 36,37
Personen vanaf 85 centimeter tot 1 meter 18,00
Personen kleiener dan 85 centimeter zijn gratis

Locatie

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 De Panne
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com