Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Thermen Bad Nieuweschans voordeel actie; Slechts 4 dagen te koop! Bestel nu hier je voordeel voucher voor dit prachtige wellness resort. Via DagjeuitPagina.nl krijg je deze 4 dagen een voordeel van wel 43% korting en zijn de vouchers nu van 52,45 voor slechts 29,95.

Klik ook hier om je voucher voor deze tijdelijke aanbieding van entree Thermen Bad Nieuweschans inclusief lunch te bestellen.

Thermen Bad Nieuweschans:

Kom heerlijk tot rust in het heerlijk warme thermale water van Thermen Bad Nieuweschans in Groningen. Het kuuroord is gevestigd direct bovenop een eigen eeuwenoude bron. Alle baden zijn gevuld met dit heilzame warme water wat mineralen en zouten bevat, die gezond zijn voor het lichaam en zacht voor je geest. Puur ontspannen dus. Vooral bijvoorbeeld na het nemen van een sauna- of stoombad.

thermen bad nieuweschans in Groningen

Sauna’s:

In Therman Bad Nieuweschans vind je een enorme diversiteit aan verschillende sauna’s. Iedere sauna heeft door zijn eigen unieke thema voor de badgast ook een eigen gevoel van beleving, temperatuur, geur, straling en weldaad. Een opgieting bijwonen maakt een saunabezoek helemaal speciaal.

eeuwenoud thermaal water van eigen bron

Stoombad:

Een stoombad nemen is een weldaad voor je luchtwegen en lekker zacht voor je huid. Ervaar ook eens de warme vochtige nevel die je lichaam omarmt. Ruik de vleugjes eucalyptus in de lucht. Of bezoek het salarium en proef de vochtige zilte lucht in je luchtwegen en kom heerlijk tot rust.

Diverse sauna's met elk een eigen thema in Thermen Bad Nieuweschans

Badkleding:

In verband met de wens van sommige bezoekers die liever een saunabad nemen in badkleding is het nu iedere woensdag badkledingdag in het sauna gedeelte. Alle andere dagen van de week is het saunagedeelte alleen toegankelijk zonder badkleding. Speciale damesdagen zijn er overigens niet.

Klik ook hier om je voucher voor deze tijdelijke aanbieding van entree Thermen Bad Nieuweschans inclusief lunch te bestellen.

Stedentrip Groningen:

Je kunt een bezoek aan Thermen Bad Nieuweschans ook uitstekend combineren met bijvoorbeeld een stedentrip naar de stad Groningen. Plak ook eens een extra dag aan deze voordeelaktie vast en verken de stad Groningen. Klik hier om je hotelovernachting Groningen te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 1 februari t/m do 30 april 2020

Openingstijden

Openingstijden Thermaalbad:
Het Thermaalbad is dagelijks geopend van 09.00 - 23.00 uur (ook op feestdagen en tijdens vakanties).

Openingstijden Sauna:
Het Saunaplein en de Saunatuin zijn dagelijks geopend van 10.00 - 23.00 uur (ook op feestdagen en tijdens vakanties).

Openingstijden Beauty:
De Beauty afdeling is dagelijks geopend van 10.00 - 20.00 uur (ook op feestdagen en tijdens vakanties).

Openingstijden Horeca:

Restaurant Waters of the World
Ontbijt (voor hotelgasten): 07.00 - 10.30 uur
Lunchbuffet: 12.00 - 14.00 uur
Diner: 17.00 - 21.00 uur (keuken)

Brasserie Bubbels
Dagelijks van 09.00 - 22.45 uur
Keuken van 11.30 - 22.00 uur

SaunaLodge
Dagelijks van 10.00 - 22.30 uur

Prijzen

Van 52,45 voor slechts 29,95

Locatie

Thermen Bad Nieuweschans
Weg naar de Bron 3-9
9693 GA Nieuweschans
Het Laatste Tafeltje


Booking.com