Leuke Voordeelaktie!


Wil je wel alle voordelen van het verblijf op een eiland, maar je wilt ook genoeg ruimte om “uit de voeten” te kunnen, breng dan eens een korte vakantie door op het grootste Waddeneiland van ons land; Texel! Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu een bijzonder aangenaam en voordelig arrangement boeken voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt en gebruik van de sauna en het solarium, vanaf €49,=.

Klik hier om je korte vakantie arrangement Texel te boeken.

Uitgestrekte natuur op Texel.

Hotel de Pelikaan op Texel:

Je verblijft tijdens dit arrangement in Hotel de Pelikaan op circa 2 kilometer van het dorpje De Koog. De Koog ligt aan de noordzijde ongeveer in het midden van het eiland. Hierdoor is het een uitstekende lokatie om dagjes uit op en over het eiland te ondernemen. Binnen dit arrangement kun je kiezen voor een standaard of comfort kamer. daarnaast beschikt het hotel over deluxe kamers en een suite. Alle kamers zijn voorzien van de gebruikelijke faciliteiten. Overigens kun je er ook heerlijk a la carte eten of een drankje nuttigen in de lounge of pub.

Hotel de Pelikaan op Texel, de Koog.

Wat kan ik ondernemen op Texel:

Texel is waar walhalla voor vogelspotters en natuurliefhebbers. Het eiland kent een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden. Een wandel- of fietsroute is simpel en eenvoudig te plannen, waardoor zowel de beginnende als ervaren wandelaar of fietser prima uit de voeten kan. De bekende schrijver Jan Wolkers was een enorme fan van de schitterende en overweldigende natuur van het eiland, want het bestaat namelijk over een behoorlijke diversiteit aan landschappen.

Prachtige vergezichten op Texel.

Neem eens een kijkje op een ander Waddeneiland. Vanaf Texel kun je met een veerdienst ieder ander Waddeneiland bezoeken. Hop bijvoorbeeld eens naar het buureiland Vlieland.

Breng ook eens een bezoek aan natuurhistorisch museum Ecomare of wandel eens naar De Koog om en terrasje te pakken of te winkelen naar leuke hebbedingetjes.

Altijd al eens gedroomd over het maken van een parachutesprong? Dan ben je op Texel aan het goede adres, want er is een paracentrum waar je bijvoorbeeld een tandemsprong kunt maken of een hele parachutisten opleiding kunt volgen tot en met het zelfstandig maken van een echte skydive.

Naar een ander eiland hoppen.

Wat is inclusief dit arrangement Texel:

  • verblijf voor twee personen in een standaard of comfort tweepersoonskamer
  • ontbijt
  • toegang tot de sauna en het solarium
  • gratis parkeer gelegenheid

Op het strand.

Faciliteiten:

  • de WIFI is gratis
  • huisdieren zijn niet toegestaan
  • parkeerplaats

Klik hier om je korte vakantie arrangement Texel te boeken.

Anderen bekeken ook:

Andere bezoekers bekeken ook of waren geïnteresseerd in, de arrangementen Vlieland, Terschelling, Ameland, Pieterburen en Den Helder.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

di 1 oktober t/m zo 29 maart 2020

Prijs

Vanaf €49,=
Vanaf €49,=

Locatie

Hotel de Pelikaan
Pelikaanweg 18
1796 NR De Koog, Texel
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com