50% Korting!

Zoals de bekende slogan zegt: “Er gaat niets boven Groningen!”, zo is het werkelijk ook echt. Pieterburen, the place to be op het Groningse Hogeland. Daar waar je werkelijk kunt genieten van rust, stilte en ruimte. In vele liederen bezongen door wijlen de Groningse troubadour Ede Staal. Waarschijnlijk één van de weinige plekken in Nederland waar je de stilte kunt horen. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu een aantrekkelijke aanbieding boeken tot wel 50% korting van €99,= voor slechts €49,=.

Klik hier om je korte vakantie arrangement Pieterburen te boeken.

Hotel Waddenweelde Pieterburen:

Je verblijft tijdens dit arrangement in Hotel Waddenweelde in Pieterburen. Dit hotel beschikt over 38 verschillende soorten kamers, van éénpersoons- tot en met familiekamers. Alle kamers zijn voorzien van de gebruikelijke moderne faciliteiten. Als je na dag vol leuke belevenissen moe maar voldaan in het hotel terugkeert, wacht daar een verwarmd zwembad met sauna voorziening. Binnen dit arrangement kun je vrij gebruik maken van deze faciliteiten. Heerlijk als je bijvoorbeeld aan het wadlopen bent geweest.

Hotel Waddenweelde in Pieterburen.

Wat kan ik ondernemen:

Pieterburen ligt aan de Waddenzee en is dus een unieke plaats om te starten met een mooie wandeltocht over het wad. Je hotel ligt naast het zeehonden centrum waardoor een bezoek aan dit centrum zeker voor de hand ligt. In de weide omgeving kun je heerlijke wandel en fietstochten maken. In het hotel kun je verschillende wandel- en fietsroutes opvragen.

De ideale plek om te gaan wadlopen.

Stedentrip Groningen:

Nu je toch in de buurt bent is een stedentrip Groningen beslist aan te raden. In Stad, zoals de Groningers het zelf zeggen, kun je uitgebreid cultuur snuiven. Breng eens een bezoek aan het super moderne gebouw van het Groninger Museum, recht tegenover het hoofdstation. Het stationsgebouw is overigens recent uitgeroepen tot het mooiste van Nederland. Of breng eens een bezoek aan het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Hou je van winkelen dan kun je in Groningen je hart ophalen! De Groningse synagoge in de Folkingestraat is onder leiding van een gids op afspraak te bezoeken.

Stedentrip Groningen.

Wat is inclusief:

  • verblijf voor twee personen in een tweepersoonkamer
  • ontbijt
  • onbeperkt toegang tot het zwembad en de sauna
  • waddenquiz met leuke prijzen
  • onbeperkt gebruik van de speeltuin
  • een welkomstdrankje met nootjes staat voor je klaar
  • korting op een bezoek aan het Zeehonden centrum
  • fratis toegang tot het bezoekerscentrum Noordkust Groninger Landschap

Klik hier om je korte vakantie arrangement Pieterburen te boeken.

Anderen bekeken ook:

Andere bezoekers bekeken ook of waren geïnteresseerd in, de arrangementen Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Pieterburen en Den Helder.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 18 september t/m di 31 maart 2020

Prijzen

Vanaf €49,=

Locatie

Hotel Waddenweelde
Hoofdstraat 82
9968 AG Pieterburen
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com