26% Korting!

Boek nu deze unieke Korte Vakantie: 1 tot 3 nachten in de Kustwacht toren in Den Helder voor 2 tot 4 personen inclusief 1 ontbijt met exclusief panoramisch uitzicht op zee.

Zicht op zee met de hoofdletter Z! Kom ook mee genieten van deze speciale mogelijkheid om in een voormalige kustwacht toren te overnachten.

Klik hier om deze unieke en speciale overnachting met uitzicht op zee te boeken.

Uniek uitzicht op zee

Uniek uitzicht op Zee:

Tijdens dit prachtige arrangement overnacht je naar keuze 1 tot 3 nachten in de voormalige kustwacht toren in het dorpje Huisduinen onder de rook van Den Helder. Huisduinen is een authentiek kustdorpje waar ook de bekende vuurtoren “De Lange Jaap” staat. Je hebt dus niet alleen uitzicht op zee maar ook op de vuurtoren en over het dorpje Huisduinen.

Uitzicht op zee en Wat kan ik doen:

De lokatie van de kustwacht toren is een ideale plaats om dagjes uit te ondernemen. Van hieruit zijn er legio prachtige wandel- en fietssroutes die je kunt volgen. Je kunt te voet of per fiets werkelijk allerlei kanten op. Je kunt fiets- of wandeltochten ondernemen door de duinen of typisch Noord Hollandse dorpjes bezoeken. Maar je mag natuurlijk ook alleen van je uitzicht op zee genieten!

Klik hier om deze unieke en speciale overnachting met uitzicht op zee te boeken.

Stichting Leeuw op Landgoed Hoenderdaell:

Breng eens een bezoek aan stichting Leeuw op landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna of volg een unieke en spannende tijger workshop. Je leert er bijzonder veel over tijgers en andere katachtigen. En je steunt ook nog eens de doelstellingen van de stichting. Onder andere zijn dat de kosten voor de opvang van tijgers die vanuit erg trieste omstandigheden naar het landgoed worden gehaald. De bedoeling is om deze dieren weer in het wild uit te zetten. En de dieren die niet meer naar de natuur uitgezet kunnen worden biedt de stichting een dierwaardig leven.

Klik hier om je tickets voor de tijger workshop te boeken.

Tips om te ondernemen:

Ook zou je de boot naar Texel kunnen nemen om op dit grootste waddeneiland uit te waaien. Den Helder zelf heeft ook genoeg te bieden om leuke uitstapjes te ondernemen. Denk maar eens aan het Marine Museum. In het Marinemuseum worden items tentoon gesteld van de geschiedenis van de Marine belicht tot en met de huidige tijd. Je mag zelfs een echte onderzeeboot bezoeken!

Bezoek ook eens Fort Kijkduin in Huisduinen. In vroegere tijden een echt fort ten behoeve van de verdediging van de kust. Nu een groot aquarium en museum.

Uniek uitzicht op zee maar anderen keken ook naar:

Andere bezoekers bekeken ook of waren geïnteresseerd in, de arrangementen Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Pieterburen en Den Helder.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

za 26 oktober t/m wo 8 april 2020

Openingstijden

Aankomst van zondag tot en met donderdag.
Verblijf op vrijdag en zaterdag is niet mogelijk.

Prijzen

Van 269,= voor v.a. €179,=

Locatie

Kustwacht Toren
Kijkduinlaan 30
1783 AE Den Helder
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com