12,00 Korting!


Heb je ooit wel eens gehoord van Cryotherapie? Ervaar ook eens de helende kracht van deze unieke therapie. Je kunt dit nu zelf ook eens ervaren bij het Freezlab in Amsterdam. Vouchers voor een keer cryotherapie kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met 41% korting van 29,00 voor slecht 17,00. Daarmee bespaar je dus 12,00 per voucher!

Klik ook hier om je voucher voor Cryotherapie bij Freezlab in Amsterdam te bestellen.

Cryotherapie:

Cryotherapie is het toepassen van een koude therapie. Deze therapie wordt ook wel in de medische wereld gebruikt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het verwijderen van wratten. Maar het wordt ook voor andere therapieën gebruikt, met name in de dermatologie. Een andere vorm van cryotherapie is het lichaam korte tijd blootstellen aan een extreme kou van circa -110º Celcius. Dit wordt gedaan in een speciale cryo cabine met een droge kou omgeving. Hierdoor krijgt het lichaam een intense koude prikkel

Met name sporters kunnen hun spierkracht vergroten door deze therapie te ondergaan. Een ander voordeel van een verblijf in een cryo cabine is verhogen van je weerstand. Een beetje te vergelijken met het omgekeerde, namelijk na een sauna bezoek jezelf onderdompelen in een ijskoud dompelbad.

Het verhogen van je weerstand kun je natuurlijk goed gebruiken nu de herfst zijn intrede heeft gedaan en de winter weer voor de deur staat. Dat is toch de tijd dat het lichaam minder weerstand heeft. En dat tezamen met een verhoogd aantal verschillende soorten virussen die in de lucht aanwezig zijn.

cryotherapie

Cryotherapie bij Freezlab:

Bij Freezlab in Amsterdam verblijf je circa 3 minuten bij een temperatuur van circa -110º Celcius in een Whole Body Cryo cabine. Overigens is Freezlab het eerste Whole Body Cryo (WBC) centrum van Nederland.

Wat is inclusief:

  • entree ticket voor een cryo behandeling van circa 3 minuten
  • je krijgt sokken, sloffen, oorwarmers, handschoenen en een wegwerp mondkapje in bruikleen

Klik ook hier om je voucher voor Cryotherapie bij Freezlab in Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Sauna, Spa en Wellness Korting door heel Nederland en Privé Sauna bezoek op diverse lokaties.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 26 april t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

09.00 - 19.00 uur

Prijs

Van 29,00 voor slechts 17,00
Let op: De voucher is te besteden tussen 9:00 en 19:00 uur

Locatie

Freezlab
Olympisch Stadion 36
1076 DE Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com