Super aanbieding!

Als je eens echt helemaal van rust en ruimte wil genieten en de waan van de dag achter je wilt laten, moet je beslist eens naar Vlieland komen. Vlieland staat van alle Waddeneiland met name bekend om de stilte en de schitterende uitzichten. Vis dagjeuipagina.nl kun je nu een leuk arrangement met korting boeken. Een tweepersoonskamer met ontbijt vanaf €44,=.

Klik hier om je korte vakantie Vlieland arrangement te boeken.

Rust en ruimte op Vlieland.

Loods Hotel Vlieland:

Je verblijft tijdens dit arrangement in het Loods Hotel. Het Loods Hotel ligt aan de oostzijde van Vlieland, vlakbij de aankomst kade van de veerdienst. Het is slechts enkele minuten lopen van de veerboot naar het hotel. Het hotel beschikt over 27 kamers in diverse uitvoeringen, zoals standaard en charme kamers. Je mag zelf je keuze voor een bepaalde kamer bepalen.  Wordt het een kamer met absoluut zeezicht of de bijzonder gezellig inegrichte zolderkamer. Alle kamers zijn voorzien van de gebruikelijke moderne faciliteiten.

Wat kan ik ondernemen:

Je kunt natuurlijk helemaal lekker niets doen. Zoveel je wilt! Maar mocht je wel graag leuke uitstapjes ondernemen, kun je onbeperkt wandelen en fietsen over het eiland. Fietsen kun je huren op het eiland. Een andere leuke dagtrip is om met een paard door de branding te rijden. Durf jij om met je paard in volle galop door het water te rijden, terwijl het zilte zeewater langs jou en je paard omhoog spat? Of liever alleen of met je partner in een duinpan over de zee uitkijken met een spannend boek?

En ’s avonds na een heerlijk culinair hoogtepunt en wellicht een glaasje wijn of iets sterkers, kun je heerlijk en makkelijk de slaap vatten en je lichaam en geest tot rust laten komen.

Huur eens een paard op Vlieland.

Wat is inclusief:

  • verblijf in een standaard tweepersoonskamer
  • ontbijt
  • voucher voor een plateau met lekkere hapjes/tappas ter waarde van €9,50

Faciliteiten:

  • de WIFI is gratis
  • honden zijn tegen meerprijs toegestaan en alleen op speciaal daarvoor geselecteerde kamers
  • parkeren is niet mogelijk

Klik hier om je korte vakantie Vlieland arrangement te boeken.

Anderen bekeken ook:

Andere bezoekers bekeken ook of waren geïnteresseerd in, de arrangementen Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Pieterburen en Den Helder.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidWanneer

do 3 oktober t/m di 31 maart 2020

Prijzen

Vanaf €44,=

Locatie

Loods Hotel
Dorpsstraat 3
8899 AA Vlieland
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com