6,45 Korting!


Ontdek ook alles rondom de bekendste kindervriend van ons land, Sinterklaas! Samen met diverse Pieten kun je nu een heus Sinterland bezoeken in Kasteel Groeneveld in Baarn. Ontdek de wondere en mystieke wereld van Sinterklaas en creeer samen met je kinderen of kleinkinderen prachtige herinneringen in dit unieke sprookjes kasteel. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 32%. Je bestelt via deze website je toegangskaartjes voor slechts 13,50 in plaats van 19,95 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je al gauw 6,45 per entree ticket. Daar kun je bijvoorbeeld weer een overheerlijk warme chocolade voor kopen. En je hoeft ook nog eens niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Sinterland te bestellen.

Sinterland op Kasteel Groeneveld in Baarn:

Ook dit jaar neemt Sinterklaas zijn intrek weer in het Sprookjeskasteel, Kasteel Groeneveld in Baarn. Eén keer per jaar logeert Sinterklaas in prachtige onderkomen. En jij kunt hem daar in het echt ontmoeten! Het leuke is dat bijna niemand weet waar Sint en zijn Pieten verblijven als ze in Nederland zijn. Maar jij weet dat straks wel! In een sprookjesachtig kasteel met een groot Pietenbos! Daar kun je straks vast een mooi verhaal over vertellen op school. De meester of juffrouw en je klasgenoten zullen aan je lippen hangen.

Sinterland in Kasteel Groeneveld in Baarn

Wat kun je verwachten van Sinterland:

Tijdens Sinterland kun je onder andere de geheimen van de Sint in zijn werkkamer ontdekken. Er is ook een oma Piet, die kan je bijvoorbeeld leren hoe je de állerlekkerste pepernoten bakt. Durf jij je te laten knippen door de talentvolle Kapperspiet? Vertel je mooiste wensen aan de Sint. En als je twijfelt of hij echt is, mag je hem gerust zachtjes in zijn hand knijpen. Ja hoor hij is het echt. Kortom: Bestel gauw je tickets en beleef samen met jouw gezin de magie van wellicht het leukste familie uitje van deze winter! 

De LakiePiet wacht je op, op het bordes van Kasteel Groeneveld

Tijdsloten:

Sinterland werkt met tijdsloten, zodat het niet té druk wordt. Hierdoor kun je volop genieten van de magische belevenissen. Het is dus wel belangrijk dat je op het door jouw gekozen tijdslot bij de entree bent. De Lakeipiet ontvangt jullie met open armen en leidt jullie naar de start van de route. 

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Sinterland te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Sinterklaas evenementen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)FamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

vr 24 november t/m zo 3 december 2023

Openingstijden

- Vrijdag 24 november van 09.30 tot 19.30 uur
- Zondag 26 november van 09.30 tot 19.30 uur
- Woensdag 29 november 09.30 tot 18.30 uur
- Vrijdag 1 december van 09.30 tot 19.30 uur
- Zaterdag 2 december van 09.30 tot 19.30 uur
- Zondag 3 december van 09.30 tot 18.30 uur

Prijs

Van 19,95 voor maar 13,50

Locatie

Kasteel Groeneveld Groeneveld 2 3744 ML Baarn
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com