10,50 Korting!


Geniet ook van een prachtig omgeving vanaf het water; Maak eens een rondvaart over de Vecht! Dat is een schitterend stukje Nederland, wat je prachtig en in alle rust vanuit een rondvaartboot van Rederij Stichtse Vecht, kunt aanschouwen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope tickets bestellen, met een korting van wel 34%. Een kaartje voor deze boottocht kost je geen 30,45 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor maar 19,95. Dat scheelt je dus al gauw 10,50 per voucher. Daar kun je bijvoorbeeld weer een lekkere lunch of ijsjes voor kopen.

Klik hier om je goedkope tickets voor een Rondvaart over de Vecht te bestellen.

Rondvaart over de Vecht

Rondvaart over de Vecht:

Een rondvaart over de Vecht is een prachtige manier om het Nederlandse landschap te verkennen. De Vecht is een rivier die door de provincies Utrecht en Noord-Holland stroomt en bekend staat om zijn schilderachtige schoonheid, met historische landgoederen, statige buitenhuizen en charmante dorpjes langs de oevers.

Tijdens zo’n rondvaart kun je genieten van het uitzicht op de groene weilanden, weelderige bossen en de elegante landgoederen die langs de rivier liggen. Je kunt ook historische gebouwen bewonderen, zoals kastelen, buitenplaatsen en molens die een belangrijke rol hebben gespeeld in de geschiedenis van dit gebied.

Er zijn verschillende manieren om een rondvaart over de Vecht te maken. Je kunt ervoor kiezen om een georganiseerde rondvaart te boeken, waarbij je aan boord stapt van een rondvaartboot met andere passagiers. Deze rondvaarten worden vaak aangeboden vanuit steden zoals Amsterdam, Utrecht en Weesp. Tijdens de tocht geeft een gids interessante informatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van de Vechtstreek.

Wat kun je verwachten van een Rondvaart over de Vecht:

Tijdens deze rondvaart kun je ultiem genieten van het prachtige uitzicht over de Vecht en omgeving. Bij mooi weer kun je bijvoorbeeld op het bovendek verblijven. En als het weer wat minder is, of je voelt je daar beter, heerlijk in de salon of het benedendek van één van de rondvaartboten. Onderweg kun je de karakteristieke statische historische gebouwen, theekoepeltjes hofsteden, landhuizen, oude herenhuizen, buitenplaatsen, molens en rijke natuur bewonderen. Tijdens de rondvaart verteld de kapitein vele wetenswaardigheden over de talrijke historische bezienswaardigheden langs De Vecht. Daarnaast kun je de serene sfeer proeven, die de Vecht te bieden heeft. Het is een unieke ervaring om het Nederlandse landschap vanaf het water te bewonderen en de Vecht is daarvoor een uitstekende bestemming.

Welke dealopties zijn er:

  • Dealoptie 1: 3 uur durende rondvaart over de Vecht bij Rederij Stichtse Vecht van 30,45 voor maar 19,95
  • Dealoptie 2: 3,5 uur durende rondvaart over de Vecht bij Rederij Stichtse Vecht van 33,10 voor maar 22,95

Goed om te weten:

De rondvaartboten de Silver- en de River Cloud zijn ruim van opzet en rolstoel vriendelijk, voorzien van aangepaste toilet en rolstoel lift (Het bovendek is niet bereikbaar met de lift). 

Parkeren kan gratis bij de opstap- en afstapplaats.

Klik hier om je goedkope tickets voor een Rondvaart over de Vecht te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van dagjeuitPagina.nl keken ook naar, of waren geinteresseerd in andere Rondvaart en Boottochten en Cruises.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 9 mei t/m wo 31 december 2025

Prijs

- 3 uur durende tocht van 30,45 voor maar 19,95
- 3,5 uur durende tocht van 33,10 voor maar 22,95

Locatie

Rederij Stichtse Vecht
Oostwaard 34
3602 AA Maarssen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com