9,00 Korting!


Kom ook met de hele familie naar DierenPark Amersfoort. Met zijn allen op bezoek bij de olifantjes Yunha en Thabo! De ideale dierentuin bestemming voor 2024! Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met een korting van wel 32% van 28,50 voor slechts 19,50. Dat scheelt je al gauw 9,00 op een toegangskaartje! En je hoeft ook nog eens niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor het DierenPark Amersfoort te bestellen.

Dierenpark Amersfoort:

Wat deze dierentuin zo uniek maakt is dat je erg dicht bij de dieren kunt komen en dat alles is gericht op kinderen. Leer samen met de hele familie van alles over de olifanten, leeuwen en alle dieren die je in de dierentuin tegenkomt.

Jonge aapjes in dierenpark Amersfoort.

Speeltuinen:

In de dierentuin vind je diverse speeltuinen en andere gelegenheden om je lekker uit te leven. Ben jij net zo’n klimgeit als de aapjes in de hangspeeltuin bij het Pretplein. Of kom bijvoorbeeld lekker spelen bij De Uitkijk of de Bosbeek. Ook op andere plekken in de dierentuin kun je lekker spelen. En bij de aangegeven speelplekken zijn voldoende voorzieningen zoals toiletten, bankjes en horeca.

De witte tijger in dierenpark Amersfoort.

DinoAdventures Extreme:

Het gehele jaar door worden er leuke aktiviteiten georganiseerd. Echter in verband met de Corona maatregelen is het op dit moment nog niet geheel duidelijk welke leuke evenementen er in het jaar 2021 georganiseerd worden. Wel is het park gedurende de zomermaanden ’s avonds lekker lang open!

Jonge wolven in Dierenpark Amersfoort.

Honden in Dierenpark Amersfoort:

Honden zijn toegestaan, mits ze zijn aangelijnd en neem wel even een schepje mee om eventuele ongelukjes netjes op te kunnen ruimen.

Klik hier om je entree tickets voor het DierenPark Amersfoort te bestellen.

Stedentrip:

Je kunt een bezoek aan het DierenPark Amersfoort ook prima combineren met een stedentrip Amersfoort. In Amersfoort zijn leuke bezienswaardigheden en kun je heerlijk winkelen. Culinair kun je ook prima aan je trekken komen. Klik ook eens hier om een hotelovernachting te boeken om je dagje uit te combineren met een stedentrip. Of kies je liever voor een weekeindje of midweek weg?

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in andere Dierentuinen in Nederland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

zo 31 maart t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

tot en met 30 maart 2024 10.00 tot 17.00 uur
31 maart tot en met 27 oktober 2024 09.00 tot 18.00 uur

Prijs

Van 28,50 voor maar 19,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Dierenpark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com