7,50 Korting!


Kom ook met de hele familie naar DierenPark Amersfoort. Met zijn allen op bezoek bij de olifantjes Yunha en Thabo! De ideale bestemming voor de herfstvakantie. Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met een korting van wel 31% van 24,00 voor slechts 16,50.

Klik hier om je entree tickets voor het DierenPark Amersfoort te bestellen.

Dierenpark Amersfoort:

Wat deze dierentuin zo uniek maakt is dat je erg dicht bij de dieren kunt komen en dat alles is gericht op kinderen. Leer samen met de hele familie van alles over de olifanten, leeuwen en alle dieren die je in de dierentuin tegenkomt.

Jonge aapjes in dierenpark Amersfoort.

Speeltuinen:

In de dierentuin vind je diverse speeltuinen en andere gelegenheden om je lekker uit te leven. Ben jij net zo’n klimgeit als de aapjes in de hangspeeltuin bij het Pretplein. Of kom bijvoorbeeld lekker spelen bij De Uitkijk of de Bosbeek. Ook op andere plekken in de dierentuin kun je lekker spelen. En bij de aangegeven speelplekken zijn voldoende voorzieningen zoals toiletten, bankjes en horeca.

De witte tijger in dierenpark Amersfoort.

DinoAdventures Extreme:

In de herfstvakantie 2020 worden er leuke aktiviteiten georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld van 10 tot en met 18 oktober samen met de dinoranger op avontuur naar het mysterieuze, duistere en enge bos. Daar kun je levensgrote dinosaurussen aantreffen. Een bloedstollend avontuur natuurlijk, waarbij jij vooraan kunt staan. En na de herfstvakantie natuurlijk sterke verhalen over vertellen op het schoolplein. Denk je dat jij dit aandurft? Kom dan gauw naar het Dierenpark Amersfoort. De hele dino tocht duurt ongeveer 20 minuten. 

Jonge wolven in Dierenpark Amersfoort.

Honden in Dierenpark Amersfoort:

Honden zijn toegestaan, mits ze zijn aangelijnd en neem wel even een schepje mee om eventuele ongelukjes netjes op te kunnen ruimen.

Klik hier om je entree tickets voor het DierenPark Amersfoort te bestellen.

Stedentrip:

Je kunt een bezoek aan het DierenPark Amersfoort ook prima combineren met een stedentrip Amersfoort. In Amersfoort zijn leuke bezienswaardigheden en kun je heerlijk winkelen. Culinair kun je ook prima aan je trekken komen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in andere Dierentuinen in Nederland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

wo 14 oktober t/m zo 31 januari 2021

Openingstijden

1 januari tot en met 28 maart 10:00 tot 17:00 uur
29 maart tot en met 25 oktober 09:00 tot 18:00 uur
26 oktober tot en met 31 december 10:00 tot 17:00 uur

Prijzen

Van 24,00 voor maar 16,50

Locatie

Dierenpark Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Meer informatie / boeken


Booking.com