10,50 Korting!


Voor een spetterend dagje uit met de hele familie bestel je hier je entree tickets voor het Dolfinarium in Harderwijk met een korting van wel 41%. Een toegangskaartje kost je dan geen 29,00 ter plaatse aan de kassa. Maar bestel je al via deze site voor maar 18,50. Dat scheelt je dus al gauw 10,50 per entree ticket. Breng ook een bezoek aan het grootste zeezoogdieren park van Europa. En leer veel over het unieke zeeleven van dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden en nog veel meer!

Klik ook hier om je entree tickets voor het Dolfinarium in Harderwijk te bestellen.

Neem maar eens een kijkje achter de schermen van het Dolfinarium in onderstaande filmpje:

Interactief Dolfinarium:

het park kun je ook heerlijk interaktief bezig zijn. In het Noordzee laboratorium kun je leuke proefjes doen en bijzondere zeedieren bekijken. Je wilt vast wel eens voelen hoe een rog aanvoelt. Zou jij een rog durven aaien? Voor de allerkleinsten is er een leuke speeltuin. En als het weer meezit kun je ook lekker ravotten op het strand of in het Veluwemeer. De nieuwste attractie is gereed vanaf zomer 2018. Leef je zalig uit in Waterpret! Een echte waterspeeltuin met prachtige glijbanen. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijk dagje weg.

Evenementen:

Zwemmen met de dolfijnen:

Bij bijzonder veel mensen staat dit nog op de bucketlist! A once in a lifetime experience. Zwemmen met en tussen de dolfijnen. Zelf onderdeel zijn van de waterwereld van een groep dolfijnen. Tijdens dit arrangement leer je van de trainers de beginselen van hoe te communiceren met de dolfijnen. Zoals hoe je met bepaalde hand gebaren een dolfijn kunt laten zingen, met zijn staart zwaaien of je nat spetteren. Deze ervaring is zo uniek, die zul je vast nooit meer vergeten.

 

Ontmoet de dieren:

Een van de leukste evenementen die er georganiseerd wordt is het daadwerkelijk ontmoeten van de dieren in het park. Zoals hierboven gesteld kun je onder andere zwemmen met dolfijnen, mega dicht bij de zeeleeuwen komen en bovendien op de foto met een van de dieren. En wat is nou helemaal tof; slapen bij de dolfijnen! Wie wil dat nou niet?

Ontbijten bij de dolfijnen:

Nee niet ontbijten met de dolfijnen! Maar ontbijten bij de dolfijnen. Ook dat behoort tot de mogelijkheden in het Dolfinarium. Hoe kun je dag beter beginnen met een ontbijt bij de dolfijnen. Reserveer gauw en je dag kan beslist niet meer stuk.

Verjaardag vieren in het Dolfinarium:

Speciaal voor de jarigen is er een leuk arrangement te boeken om je verjaardag op orginele wijze te vieren! Boek een verjaardags arrangement en je bent vast de held van het schoolplein.

Zakelijke  evenementen:

Ook voor je teambuildingsdag, werkbespreking,bedrijfsfeest, presentatie of gezellig familieuitje kun je uitstekend in het Dolfinarium terecht.

Bekijk de ondeugende zeeleeuwenshow in het Dolfinarium in Harderwijk

Dolfinarium en Wallyween:

In het najaar staat het Dolfinarium normaal gesproken ook in het teken van Halloween. Ofschoon het hier Wallyween wordt genoemd. In die periode kun je hier heerlijk griezelen! Overigens is het beslist niet de bedoeling om de kinderen bang te maken. Duik bijvoorbeeld maar eens in de Griezelzee of maak een verassend toverdrankje. En natuurlijk kun je Wally dan ook ontmoeten. Check deze pagina voor de juiste datums.

Bijzondere wensen in het Dolfinarium:

Ook voor verschillende soorten bijzondere wensen kun je terecht in het Dolfinarium. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een huwelijksaanzoek of in de echt verbonden worden etc.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Dolfinarium in Harderwijk te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van de site keken ook naar of waren ook geïnteresseerd in Burgers Zoo in Arnhem, het vogelpark Avifauna in Leiden, het Almere Jungle Dierenpark in Almere en GaiaZoo in Kerkrade. Klik hier voor nog meer dierentuinen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 5 mei t/m zo 3 november 2024

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur
In de maanden juli en augustus 10.00 - 18.00 uur

Prijs

Van 29,00 voor slechts 18,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis entree.
Bezoekers met een permanente handicap of beperking die niet in staat zijn om zelfstandig het park te bezoeken, mogen gratis een begeleider per persoon meenemen.

Locatie

Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com