10,00 Korting!


Voor het meest spetterende uitje tijdens de kerstvakantie moet je toch echt in Harderwijk zijn. Daar wordt ook dit jaar weer de Winter Dolfinarium georganiseerd. Met dit unieke evenement worden de bezoekers betoverd met magisch nieuwe buitenvoorstelling. Die voorstelling heet Dolfinarium Lights of Nature. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope entree tickets bestellen, met een korting van wel 35%. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 18,50, in plaats van 28,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 10,00 per entree ticket. En je hoeft dan natuurlijk ook niet te wachten de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Dolfinarium Lights of Nature te bestellen.

Dolfinarium Lights of Nature:

Dit schitterende evenement is een heus magisch spektakel met allerlei geluid-, licht en videoprojecties. Tijdens de winteropenstelling is namelijk de gloednieuwe en unieke buitenvoorstelling Lights of Nature te zien. De verteller neemt je mee op een leerzame reis langs de indrukwekkende lichten van de natuur. Onder andere geïnspireerd op het Noorderlicht en vele andere prachtige natuurlijke lichtverschijnselen. Met een groot waterscherm, geluid, licht- en videoprojecties en leerzame elementen zorgt Lights of Nature voor een unieke ervaring die educatie combineert met beleving en verwondering. Kortom: Een prachtig uitje tijdens de kerstvakantie wat geschikt is voor het hele gezin.

Dolfinarium Lights of Nature

Wat kun je nog meer verwachten van Dolfinarium Lights of Nature:

Maar er is nog meer! Het Winter Dolfinarium heeft namelijk meer te bieden dan alleen Lights of Nature. Het hele park is gehuld in een winterse sferen. Overal zie je schitterende kerstverlichting en ook feestelijk versierde kerstbomen. Je hebt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld de binnenruimtes te verkennen, waaronder de onderwaterpanorama’s bij de dolfijnen en walrussen. Bezoekers kunnen ook de dagelijkse dolfijnenvoorstelling Oceanica, de nieuwe voorstelling bij het Zeeleeuwencollege en het overdekte Roggenrif bekijken. En als je graag even wilt uitrusten of de inwendige mens versterken, kun je bij diverse horecaplekken heerlijk ontspannen genieten van lekker eten en warme drankjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een overheerlijke warme chocolademelk of een warme kop koffie met wat lekkers erbij. Dat zorgt toch voor een extra gezellige winterervaring voor jong en oud

Dolfinarium Lights of Nature

Parkeren:

Als je met je eigen auto naar het Winter Dolfinarium komt, kun je deze bijvoorbeeld parkeren op de Lelykade (volg P2) of Flevoweg (volg P3). Een dagkaart hiervoor kun je voor 10,50 kopen op de parkeerterreinen, bij de parkeer medewerkers (alleen met pinpas of creditcard) of bij de parkeerautomaten (ook muntgeld). 

Let op: Gesloten op 31 december en 1 januari!

Klik hier om je goedkope entree tickets voor Dolfinarium Lights of Nature te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in een Dagje Dierentuin.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

di 26 december t/m zo 7 januari 2024

Openingstijden

12.00 - 19.00 uur
De voorstelling begint elke dag om 18.15 uur
Gesloten op 31 december en 1 januari

Prijs

Van 28,50 voor maar 18,50
Gratis toegang voor kinderen tot en met 2 jaar.

Locatie

Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 Wb Harderwijk
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com