Tot wel 390,00 Voordeel!

Belastingvrije fiets; Zoek je ook naar manieren om het verplicht thuiszitten sinds de uitbraak van het Coronavirus door te komen? Wat denk je ervan om eens lekker sportief bezig te zijn. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bij Halfords onder andere belastingvrij je fiets kopen.

Klik hier om je nieuwe en vooral belastingvrije fiets via het internet te bestellen.

Belastingvrije Fiets bestellen:

Als je al lang overweegt om een nieuwe fiets aan te schaffen is nu het juiste moment. vanaf 20 maart 2020 tot en met 1 april 2020 kun je nu een volledig BTW vrije fiets bestellen bij Halfords. BTW vrij betekend dat je voordeel tot wel 390,00 kan oplopen. Grijp nu je kans, bestel de fiets van je dromen en trek erop uit met je stalen ros.

Sportief door de Corona crisis:

Je kunt op vele manieren jezelf door de Coronacrisis slaan, maar één van de gezonde manieren is door middel van sporieve lichaams beweging. Stap ook eens op de fiets en fiets je lekker aktief in de buitenlucht door de sores van het Coronavirus heen. De lente hangt inmiddels in de lucht, dus waar wacht je op? Een passende fiets staat al vol ongeduld op je te wachten in de webwinkel.

Belastingvrije fiets bestellen

Belastingvrije Fiets aktie:

Je hebt de keuze uit circa 186 verschillende merken, soorten en type fietsen. Kijk maar eens op de website of er een passend model voor je bij is. Overigens geldt de belastingvrij aktie niet voor iedere fiets op de site. Dus overtuig je er wel van dat de fiets van jouw keuze onder de actie voorwaarden valt.

Halfords Belastingvrij Aktie:

Het leuke initiatief voor deze aktie is genomen door Halfords, de bekende winkel voor auto en fiets. Halfords heeft naast een webwinkel ook nog 30 echte winkels door heel het land. Er zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Klik hier om je nieuwe en vooral belastingvrije fiets via het internet te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekeers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar Coronavirus en Reizen; hoe nu verder? en de 50 plus Datingsite om leeftijdgenoten via de digitale weg te ontmoeten.

Bekijk deze aanbieding

Wanneer

vr 20 maart t/m wo 1 april 2020
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com