Date met leeftijdsgenoten!

50 plus Datingssite; Reizen rond de wereld, stedentrips, dagjes uit, theater- en bioscoopbezoek of gezellig uit eten gaan is toch veel leuker als je dat samen met een partner kunt doen. Ben je zelf nog lekker actief en ben je op zoek naar een leeftijdsgenoot om samen dit soort uitjes samen te kunnen ondernemen, kijk dan eens op dé datingssite van Nederland: 50 plus match.

Klik ook hier om alleen eens rond te kijken of je in te schrijven op dé datingssite 50 plus.

50 Plus Datingssite:

Ben je wellicht gescheiden, is je partner overleden of hebt om andere reden geen maatje, maar je zou wel graag extra invulling in je leven geven met een lieve partner? Kijk dan ook eens op www.50plusmatch.nl. Daar kun eens rustig rondkijken of aktief op zoek gaan of er iemand ingeschreven staat waar je je leven mee kunt delen. Voor het geld hoef je het niet te laten, want deze datingssite is helemaal gratis.

50 plus datingssite

Aktiviteiten ondernemen:

Samen erop uit en aktiviteiten ondernemen is toch veel leuker dan alleen? Als je samen op dezelfde manier aktief bent kunt je in het bijzonder je ervaringen delen. Met zijn tweeën genieten van een dagje weg, een voorstelling, cultureel, culinair of eenvoudigweg van elkaar. Wat bijvoorbeeld ook erg fijn is, dat je met iemand die je vertrouwd ruggespraak kunt houden over zaken die je bezig houden, zoals een ziekte of andere problemen. De partner van je dromen vind je op www.50plusmatch.nl.

De dating app:

Om het allemaal nog makkelijker en eenvoudiger te maken, is er naast de website sinds kort ook de app. Deze app kun je simpelweg installeren op je smartphone of op een ander device. Zo kun je overal contact houden met andere leden.

zoek je partner op 50 plus matching

Wist je dat?

Wist je dat 50 Plus Match winnaar is geworden van de Thuiswinkel Award voor datingssites? Daarnaast is de site als beste getest door het programma “Kassa” van de Vara. Verder wortd deze dating site voor 50 plussers een dikke 8,4 als waardering krijgt van de bezoekers?

Voordelen:

  • De inschrijving is gratis!
  • Je kunt makkelijk en eenvoudig persoonlijke berichten versturen
  • Online chatten met leden die online zijn op de website
  • Meepraten op Things2Share
  • Je kunt aktief meespelen met een online quiz met andere leden
  • naast de site is er ook een app om het nog makkelijker te maken

Klik ook hier om alleen eens rond te kijken of je in te schrijven op dé datingssite 50 plus.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze website, keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Dagje uit, ga goed voorbereid op stap, Duurzame Accommodaties, hoe vind je die en Toerist in eigen land.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: SeniorenWanneer

zo 1 maart t/m do 31 december 2020
Meer informatie / boeken


Speelgoed met korting


Booking.com