1,60 Korting!


Een heerlijke zalige speelzomer die een eeuwigheid lijkt te duren en nooit meer voorbij schijnt te gaan. Dat biedt Jeugd Vakantieland 2024 de jeugdigen onder ons met een fantastisch en groots speelplein in Rotterdam Ahoy! Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu alvast je entree tickets bestellen met 15% korting van 10,35 voor maar 8,75. Dat scheelt je dus al gauw 1,60 per toegangskaartje. Daar kun je bijvoorbeeld weer een lekker ijsje kopen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Jeugd vakantieland 2024 te bestellen.

Jeugd Vakantieland 2024:

Dit speelparadijs voor kinderen opent in 2024 ook weer haar deuren voor de jeugd van circa 2 tot circa 13 jaar oud om heerlijk te komen spelen! Meer dan 25.000 m2 speelplezier ligt er voor je klaar. Als je hier niet je speelhart kunt ophalen……… Weer of geen weer het is altijd fun in het Jeugd Vakantieparadijs. Sporten, spelen, ravotten, plezier met kunst, van veel tot nagenoeg alles is aanwezig in het Jeugd Vakantieland.

Weer of geen weer:

Weer of geen weer buiten, het maakt niet. Want als het regent kun je lekker doorgaan met spelen omdat je onder het dak niet nat wordt. En als het buiten erg warm is kun je bovendien lekker afkoelen in het waterpark.

Wat kun je verwachten in het Jeugd Vakantieland:

In dit ware speel walhalla kun je van alles doen, zelf ondernemen, ervaren, zien en meemaken. Van duiken tot schminken en van creatief en ongedwongen knutselen tot dansen. Breng een bezoekje aan de kermisattracties of kom lekker springen op het grootste springkussen ter wereld. Er is zoveel te doen, veel teveel om op te noemen. Kom deze zomervakantie ook naar Rotterdam Ahoy en geniet!

Goedkope tickets voor Jeugd Vakantieland 2020 bestel je via DagjeuitPagina.nl

Alleen voor kinderen?

De doelgroep van dit evenement is de jeugd vanaf 2 tot en met 12 jaar. Maar natuurlijk zijn kinderen van andere leeftijdscategoriën ook van harte welkom, evenals ouders en senioren.

Heerlijk genieten voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar in Jeugd Vakantieland 2020

Parkeren bij Jeugd Vakantieland:

Parkeren bij Rotterdam Ahoy is mogelijk. Er is namelijk voldoende parkeergelegenheid nabij de hallen.

Honden:

Honden zijn met uitzondering van blindegeleide honden niet toegestaan.

Minder validen:

Voor minder validen zijn er speciale faciliteiten.

Klik ook hier om je entree tickets voor Jeugd vakantieland 2024 te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in andere dagjes uit Zuid Holland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 12 t/m vr 23 augustus 2024

Openingstijden

10.00 - 16.00 uur

Prijs

Van 10,35 voor slechts 8,75

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com