4,50 Korting!


Als je een willekeurige Nederlander vraagt wie de belangrijkste schilder van Nederland was of is, zal een groot gedeelte van deze mensen Rembrandt van Rijn noemen. En een ander groot gedeelte zal waarschijnlijk Vincent van Gogh, of één van de andere bekende Nederlandse schilders noemen. Met deze wetenschap heeft men daarom een Rembrandts Experience tentoonstelling opgezet. Bezoek deze gloednieuwe 5D Experience maar eens aan het Leidseplein in Amsterdam! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 31%. Een toegangskaartje voor deze expositie kost je dan geen 14,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor slechts 10,00. Dat scheelt je dus al gauw 4,50 per entree ticket.

Klik hier om je entree ticket voor Rembrandts Experience te bestellen.

Rembrandts Experience:

Kom je ook eens de gloednieuwe 5D Experience aan het Leidseplein in Amsterdam bezoeken? Natuurlijk zie je Rembrandts mooiste werken in het overtbekende Rijksmuseum. Maar wil je weten wie deze Hollandse meester was, hoe hij woonde en waar hij werkte, dan moet je absoluut hier zijn. Tijdens deze ‘5D experience’ stap je midden in het zeventiende-eeuwse Amsterdam en ontdek je Rembrandt’s verloren en laatste atelier. Met videoprojecties, muziek, licht, geur en speciale effecten worden al je zintuigen geprikkeld. De voorstelling duurt in totaal ongeveer 25 minuten. Deze prachtige expositie is absoluut een bijzondere ervaring die al je zintuigen zal prikkelen. Kortom: Wanneer zien we jou?

Rembrandts Experience

Wat kun je nog meer verwachten van Rembrandts Experience:

De voucher die je via deze website bestelt is tot 3 maanden na aankoop geldig. Je hoeft geen tijdslot te reserveren. Maar houd wel rekening met een korte wachttijd. Er zijn audiogidsen beschikbaar. Dat is mogelijk in wel 7 talen, namelijk in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch of Chinees. De voorstelling duurt ongeveer 25 minuten

In Amsterdam, de geboorteplaats van Rembrandt, zijn er verschillende musea en tentoonstellingen waar je werken van zowel Rembrandt als Van Gogh kunt bewonderen. Het Rijksmuseum in Amsterdam is bijvoorbeeld de thuisbasis van een uitgebreide collectie werken van Rembrandt, terwijl het Van Gogh Museum zich richt op het leven en de werken van Vincent van Gogh. Beide musea bieden een fascinerende kijk op de kunstwerken van deze twee beroemde Nederlandse schilders.

Klik hier om je entree ticket voor Rembrandts Experience te bestellen.

Rembrandts Experience

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook, of waren geïnteresseerd in meer Musea en Tentoonstellingen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 15 januari t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dagelijks geopend van 11:00 tot 19:00
Gesloten op dinsdagen in januari en maart: 9, 16, 23, 30 Januari, 6 Februari, 5, 12, 18, 26 Maart

Prijs

Vanaf 12 jaar oud van 14,50 voor maar 10,00
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar van 11,50 voor maar 10,00
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Rembrandts Experience
Weteringschans 2
1017 SG Amsterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com