Grootste collectie schilderijen!


Het Van Gogh Museum in Amsterdam bezit ’s werelds grootste collectie kunstwerken van Vincent van Gogh. Bekijk de schilderijen van Van Gogh en krijg een beeld van de ontwikkeling die hij doormaakte als kunstenaar. Naast de schilderijen kun je ook andere persoonlijke items van Van Gogh bekijken, zoals briefwisselingen. Er hangen overigens ook schilderijen van andere bekende schilders uit zijn tijd. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen voor vanaf 22,00.

Klik hier om je entree tickets voor het Van Gogh Museum in Amsterdam te bestellen.

Van Gogh Museum:

De vaste collectie van het museum omvat 200 schilderijen en andere werken van Van Gogh. Bekijk zijn serene landschappen en prachtige stillevens, maar ook boeiende tekeningen en brieven. Tezamen bieden ze een onthullende kijk op zijn bijzondere leven. Ook zijn legendarische en wellicht het meest bekende schilderij “Zonnebloemen” hangt hier. Net zoals bijvoorbeeld een aantal van zijn aparte, maar schitterende zelfportretten.

Wat is er nog meer in het Van Gogh Museum:

Het museum toont ook werken van een aantal tijdgenoten van Van Gogh, zoals Gauguin en Monet. Dit geeft de mogelijkheid om het werk van Vincent van Gogh in een bredere context te plaatsen, en dat is ontzettend waardevol. Bekijk naast de vaste collectie ook de tijdelijke tentoonstellingen en leer meer over de 19e-eeuwse kunstgeschiedenis.

Van Gogh Museum Amsterdam

Hoogtepunten van Het Van Gogh Museum:

  • Kom ook de meer dan 200 schilderijen, tekeningen en brieven van Vincent Van Gogh bekijken. Deze expositie is namelijk uniek. Het betreft de grootste Van Gogh collectie ter wereld!
  • Vergelijk de werken van Vincent van Gogh met die van zijn tijdgenoten en krijg een compleet beeld van deze Hollandse Meester. Aanschouw o.a. Les Misérables van Gauguin en Tulpenvelden vlak bij Den Haag van Monet
  • Met deze tickets hoe je dus niet in de lange wachtrijen voor de kassa’s ter plaatse te staan. Je krijg dan direct toegang tot de wereld van Van Gogh en zijn collega’s.

Wist je dat:

Bezoekers van de stad Amsterdam, Het Van Gogh Museum als het op één na leukste uitje beoordelen? Dus treuzel niet langer en bestel maar gauw je toegangskaarten voor dit unieke museum.

Van Gogh Museum Amsterdam

Tijdslot Museum:

Bekijk de grootste collectie Van Gogh schilderijen en zie tevens de werken van vele van zijn tijdgenoten. Volg bovendien Van Goghs fascinerende ontwikkeling als kunstenaar. Dit toegangskaartje voor het Van Gogh Museum is geldig voor een bepaald tijdslot. Dit in verband met de enorme drukte van bezoekers die deze expositie willen zien. En het is namelijk tevens de enige manier om snel toegang te krijgen tot het museum.

Audiogidsen:

Audiogidsen zijn beschikbaar en kun je bij bestellen voor 5,00 voor volwassenen en 3,00 voor kinderen. De audiogidsen zijn beschikbaar op locatie in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Spaans, Russisch, Mandarijn, Japans en Koreaans.

Klik hier om je entree tickets voor het Van Gogh Museum in Amsterdam te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Dagjes uit Amsterdam.

Hotelovernachting:

Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een ideale reden om te combineren met een weekeindje, of midweek Amsterdam. Klik maar eens hier om je leuke, gezellige of romantische hotelovernachting te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 12 t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

9 - 31 december 2022:
Dagelijks open van 9 tot 18 uur, uitgezonderd:
Zaterdag 24 tot en met maandag 26 december: 9 tot 17 uur.
Zaterdag 31 december: 9 tot 17 uur.

Openingstijden 2023
1 tot en met 8 januari 2023
Dagelijks open van 9 tot 18 uur, uitgezonderd:
1 januari: 11 tot 18 uur.
9 januari 2023 gesloten.
10 januari tot en met 5 februari 2023
Maandag tot en met vrijdag: 9 tot 17 uur.
Zaterdag en zondag: 10 tot 18 uur.
6 februari 2023 gesloten.
7 tot en met 26 februari 2023
Maandag tot en met vrijdag: 9 tot 17 uur.
Zaterdag en zondag: 10 tot 18 uur.
27 februari tot en met 5 november 2023
Dagelijks open van 9 tot 18 uur.
6 november tot en met 15 december 2023
Maandag t/m vrijdag: 9 tot 17 uur.
Zaterdag en zondag: 10 tot 18 uur.
16 tot en met 31 december 2023
Dagelijks open van 9 tot 18 uur, uitgezonderd:
24 tot en met 26 december: 9 tot 17 uur.
31 december: 9 tot 17 uur.

Prijs

Vanaf 22,00

Locatie

Van Gogh Museum
Museumplein 6
1071 DJ Amsterdam
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com