2,00 Korting!


Maak je bezoek aan de stad Amsterdam compleet en breng een bezoek het bekendste museum van Nederland; het Rijksmuseum Amsterdam. Een museum wat je als frequent museum bezoeker minstens eens in je leven bezocht moet hebben! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig entree tickets bestellen. Je bestelt al toegangskaarten voor dit alom geroemde museum, met zijn permanente tentoonstelling van diverse Meesterwerken, voor slechts 21,00 in plaats van 23,00 ter plaatse aan de kassa. Dat scheelt je dus al gauw 2,00 per entree ticket en het wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor het Rijksmuseum Amsterdam te bestellen.

Rijksmuseum Amsterdam:

Wist je dat het museum al sinds 1885 in het huidige pand gevestigd is? En wist je bijvoorbeeld ook dat Lodewijk Napoleon de opdracht gaf om in Amsterdam een nationaal museum in te richten?

Rembrandt in Het Rijksmuseum Amsterdam:

De nieuwste aanwinst voor het museum is de Gouden Beker van Paul van Vianen. Eind 2019 wist het Rijksmuseum deze unieke beker te bemachtigen voor het Rijksmuseum. Dit nadat het al jaren op de most wanted lijst van het museum vermeld stond. Deze werkelijk schitterende creatie en staat inmiddels geexposeerd in de Gallery of Honour van dit prachtige museum. De roem van Rembrandt als schilder is ongeveer vergelijkbaar met die van Van Vianen als goud- en edelsmid. Overigens was 2019 het 350e sterfjaar van Rembrandt wat groots werd gevierd in het Rijksmuseum met leuke en interessante exposities en evenementen. Wist je overigens dat er in Nederland 203 personen de naam Rembrandt hebben? Overigens gemeten in 2014.

Het Melkmeisje in het Rijksmuseum Amsterdam

De Nachtwacht in Het Rijksmuseum Amsterdam:

Het Amsterdam Museum staat wereldwijd bekend om de collectie van Grote Meesters zoals Rembrandt van Rijn, Vermeer en Frans Hals. Onder andere is er de beroemde Nachtwacht te bewonderen. Wie herinnert zich niet het beroemde persmoment in 2014 van de toenmalige Minister President van de USA, Obama met onze Minister President Rutte pal voor het wereldberoemde schilderij van Rembrandt.

De Nachtwacht van Rembrandt is te zien in het Rijksmuseum Amsterdam

Restauratie Nachtwacht:

Vanaf juli 2019 zal de Nachtwacht onderwerp zijn van een grootschalig onderzoek. Gebleken is namelijk dat de conditie van het wereldberoemde doek op sommige onderdelen achteruit gaat. Vanaf medio 2019 zal men met de meest moderne apparatuur en geavanceerde technologie het schilderwerk diepgaand onderzoeken. Door dit munitieuze onderzoek hoopt men de beste manier te ontdekken om het doek op termijn te kunnen restaureren. Dit bijzondere onderzoek zal ook tijdens openingstijden plaatsvinden en kan door het bezoekend publiek bekeken worden.

Wist je dat?

Wist je dat Het Rijksmuseum is uitgeroepen tot de meest bijzondere locatie 2022? Die award is toegekend op basis van klantenbeoordelingen in 2022.

Klik hier om je entree tickets voor het Rijksmuseum Amsterdam te kopen.

Stedentrip Amsterdam:

Als je je bezoek aan het Rijksmuseum wilt combineren met een stedentrip Amsterdam, is het aan te bevelen om dat te doen met de Hop-on-Hop-off bus. Dat is veruit de snelste en makkelijkste manier om alle hoogtepunten van Amsterdam te bekijken. Je ticket is 24 uur geldig, dus je hebt alle tijd om rond te kijken en te genieten. Klik hier om je Kortings Ticket voor de Hop-on-Hop-off bus te bestellen.

Nog leuker is om een stedentrip Amsterdam te combineren met een gezellige en romantische hotelovernachting. Zo heb je helemaal zeeën van tijd om leuke uitstapjes te ondernemen. Klik hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 13 november t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Dagelijks van 09.00 - 17.00 uur

Prijs

21,00
Tot en met 18 jaar is entree gratis, maar echt leuk is het al vanaf 4 jaar.

Locatie

Rijksmuseum
Museumstraat 1
1071 XX Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com