Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Onderneem eens wat anders op je vrije zondag. Stap aan boord van een echte driemaster en zeil weg! Oftewel een zeiltocht naar Pampus! Is dat geen leuk en orgineel idee? Via dagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je voucher bestellen met wel 33% korting. Je voucher bestel je al voor 33,95 in plaats van 51,00. Dat scheelt je al gauw 17,05 per voucher.

Klik ook hier om je vouchers voor je Zeiltocht naar Pampus te bestellen.

Zeiltocht naar Pampus:

Gedurende het hele zomerseizoen 2020, wordt er iedere zondag naar Pampus gezeild. Met de unieke en historische driemaster Sanne Sofia kies je het ruime sop. Je stapt op in Muiden. Het gehele zeil arrangement duurt ongeveer 6 uur.

Zeiltocht naar Pampus

Sanne Sofia:

De Sanne Sofia is een historisch zeilschip wat in 1886 gebouwd is. Zeilen met dit unieke schip is een ware belevenis. Ervaar zelf ook haar prachtige karakter, met buitengewone eigenschappen. Kun je zeilen en wil je graag meedoen? Wees welkom en steek je handen maar uit de mouwen. Van het hijsen van de zeilen tot en met het zijn van stuurman. Heb je geen zeilervaring, dan wil de bemanning het je graag leren. Wil je liever passief genieten van de tocht, is dat ook prima. Kortom zeilen met dit schip is een waar en voor heerlijk avontuur. Een dagje zeilen op de Sanne Sofia is alsof je een hele week weg bent geweest. En zul je nog lang met veel plezier aan terug denken.

Wat is inclusief je Zeiltocht naar Pampus:

Naast je voucher is je zeiltocht naar Pampus inclusief een kop koffie of thee met gebak als je aanmonsterd aan boord van het schip. Tussen de middag wordt er een lunch geserveerd, die bestaat uit soep, 2 belegde broodjes en een kroket. In de middag wordt er een snack geserveerd. Het parkeren van je auto kan nabij de opstap plaats en is gratis.

Als je op het Forteiland Pampus ook het gerenoveerde Pampus Paviljoen 1874 wilt bezoeken, kan dat tegen een meerprijs van 12,50.

Wat moet je weten:

Je kunt je auto in de buurt van de opstapplaats gratis parkeren. Dit arrangement is niet geschikt voor mensen in een rolstoel. Wel voor mensen met rollator of wandelstok. Ouderen gaan namelijk als eerste aan boord.

Klik ook hier om je vouchers voor je Zeiltocht naar Pampus te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Zeilvakanties in eigen land, Rondvaart IJsselmeer met een driemaster en 3 of 4 dagen Vaarvakantie in Friesland.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 19 juli t/m zo 18 oktober 2020

Openingstijden

Afvaart:
tussen 10.15 en 10.30 uur.

Prijs

33,95
Van 51,00 voor slechts 33,95

Locatie

Hollands Glorie
Nijverheidslaan 1d
1382 LE Weesp


Booking.com