3,00 Korting!


Je kunt nu ook weer entree tickets bestellen voor Dierentuin Artis Amsterdam. Wellicht de bekendste dierentuin van Nederland. In ieder geval is Artis één van de oudste dierentuinen ter wereld. Een dierentuin waar je honderden verschillende soorten dieren, zoals leeuwen, zebra’s en giraffen kunt spotten. En wordt niet voor niets ook wel Koninklijke Dierentuin genoemd. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelig toegangskaarten bestellen voor slechts vanaf 26,50 in plaats van 29,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 3,00 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree tickets voor Dierentuin Artis te bestellen.

Dierentuin Artis Amsterdam:

Kom voor een gezellig dagje uit met de hele familie of met een stel vrienden naar de oudste dierentuin van Nederland, namelijk Artis. Wist je overigens dat deze dierentuin al in 1838 opgericht als zoölogisch genootschap? Vandaag de dag is Artis een icoon van de stad Amsterdam en heeft zijn bestaan nadrukkelijk verankerd midden in het hart van deze wereld stad. Meer dan 700 diersoorten kun je hier bewonderen, bekijken en bestuderen. Voor iedereen wat wils, van een planetarium tot groot wild en van vlinders tot een baby gorilla.

De verzorger verteld in Dierentuin Artis:

Een prachtige ervaring voor zowel jong als oud zijn de verhalen van de dierenverzorgers. Kijken naar het ontpoppen van vlinders, de jachttechnieken van de leeuwen, enz. Elke dag zijn er ongeveer 10 verhalen bij verschillende verblijven.

Verjaardagsfeestje in Dierentuin Artis:

Artis is natuurlijk ook een prachtige  en stoere omgeving om je verjaardagsfeestje te vieren met al je vriendjes. Voor verjaardagsfeestjes zijn er speciale arrangementen:

  • Speuren in het park
  • Trakteer de dieren
  • Reis naar je eigen planeet
Dierentuin Artis

Zakelijk:

Ook voor de zakelijk klant zijn er diverse mogelijkheden in Artis. Wat is er nu mooier om bijvoobeeld de presentatie van je nieuwe product, dienst of idee te lanceren in de oudste dierentuin van Nederland. Organiseer je een congres, belangrijke vergadering of wil je als management team eens in een andere ambiance overleggen, ook daarvoor zijn in Artis diverse mogelijkheden.

Dierentuin Artis

Prive feestje:

Als je privé een leuk feestje te vieren hebt kun je je gasten ook in Artis uitnodigen voor een diner, borrel of feest. Er zijn unieke mogelijkheden om samen met je gasten van je diner te geniet. Wat dacht je van een diner in de verstilde onderwaterwereld van het aquarium of een festijn waarbij je uitzicht hebt op de Californische zeeleeuwen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Dierentuin Artis te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren geïnteresseerd in andere Dagjes Dierentuin.

Stedentrip Amsterdam:

Een bezoek aan Dierentuin Artis is uitstekend te combineren met een stedentrip Amsterdam. En daar hoort natuurlijk een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting bij. Klik ook eens hier om je hotelovernachting Amsterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 11 juni t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dagelijks van 09.00 - 17.00 uur

Prijs

Vanaf 13 jaar oud van 29,50 voor maar 26,50
Kinderen van 3 tot en met 12 jaar oud van 25,50 voor maar 22,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Artis
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com