Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Lekker Coronavrij genieten van een korte vakantie? Waar kun je dat beter doen dan op het water? Via DagjeuitPagina.nl kun je nu al een vaarvakantie in Friesland boeken met wel 40% korting van 530,00 voor slechts vanaf 318,00.

Klik hier om de voucher voor je Vaarvakantie Friesland te bestellen.

Vaarvakantie Friesland:

Je voucher geeft je de mogelijkheid om met de Luxe Cabin Sloep 750 een tocht te maken over de Friese Meren. Genieten van de natuur op, in en langs het water. En niet te vergeten de gezellige Friese steden die je op eigen gelegenheid kunt bezoeken. De boot die je huurt is van diverse gemakken voorzien. De sloep heeft een binnen- en een buitengedeelte. En is ook voorzien van voorzieningen zoals een koelkast, gaspit, toilet en wasbak. Ook is er warm water aan boord. Voordat je met de boot uitvaart, krijg je een gedegen instructie over het reilen en zeilen aan boord. Een proefvaart behoort tot de mogelijkheden. Voor deze boot ben je overigens geen vaarbewijs nodig.

Vaarvakantie Friesland via DagjeuitPagina.nl

Voordelen van een Vaarvakantie Friesland:

Nu het onzeker is of je wel naar bepaalde landen op vakantie kunt gaan. Of je weet niet zeker hoe het met Coronamaatregelen gesteld is in het buitenland, wat je zou willen bezoek, is het wellicht een beter idee om eens op vakantie te gaan in eigen land. Hier ben je verzekerd van een goede gezondheidszorg en passende Corona maatregelen. En ben je indien de omstandigheden dat wensen, ook snel weer thuis. Daarnaast heb je op een boot alleen te maken met je eigen gezelschap en hoef je niet druk te maken over de 1,5 meter samenleving.

Klik hier om de voucher voor je Vaarvakantie Friesland te bestellen.

Vaarvakantie Friesland

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in privé boot met schipper huren in Amsterdam, elektrische sloep huren in Friesland en camper huren voor een campervakantie.

Behaal nu je Vaarbewijs

Vaarbewijs:

Voor de huur van deze boot ben je geen vaarbewijs nodig. Toch kan een vaarbewijs makkelijk zijn. Dan weet je in ieder geval meer over de regels op en aan het water, voorrangsregels, bebording en betonning. Als je een vaarbewijs wilt behalen, kun je hier klikken om een online cursus te bestellen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 8 juni t/m ma 28 september 2020

Prijs

Vanaf 318,00
Van 530,00 voor slechts vanaf 318,00

Locatie

Yachtcharter De Drait b.v.
Biskopswei 27
9213 VM De Wilgen






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com