Allerlei mogelijkheden!


Op vakantie in eigen land, maar er toch echt helemaal tussenuit. Dat is een zeilvakantie, passend voor jou en op maat gemaakt. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu ook een leuke zeilvakantie of zeil dagje uit boeken. Kijk maar eens verder voor de mogelijkheden. Die zijn er vaak talrijker dan je zo op het eerste gezicht zou denken.

Klik hier om een passende zeilvakantie te boeken.

Zeilvakantie:

Zit je nog te dubben, wat voor vakantie het voor jou wordt wordt dit jaar? Aarzel dan niet langer en boek een verfrissende zeilvakantie! Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om al zeilend van jouw verdiende vakantie te gaan genieten. Heb je nog nooit gezeild of weet je helemaal niets van zeilen? Geen enkel probleem; ook dan kun je heerlijk zeilen op het Wad of over het IJsselmeer.

Zeilvakantie op het Wad of het IJsselmeer

Coronacrisis en een Zeilvakantie:

Veel mensen blijven ook dit jaar in eigen land om van hun vakantie te genieten. De belangrijkste reden daarvoor is de Coronacrisis en de daaruit vloeiende Corona maatregelen. Ook weet je vaak niet hoe het in andere landen gesteld is met de regelgeving. Of weet je bijvoorbeeld niet wat de kwaliteit van de gezondheidszorg ter plekke is. Kortom een goede reden om hier een schitterende vakantie op het water te boeken.

Ook als teambuildings uitje kun je zeilen

Zeilen en Teambuilding:

Trek er eens lekker op uit met je bedrijfs team. En verlaat daarbij ook eens de gebaande paden zoals het volgen van een workshop, wadlopen of een escaperoom. Kom met je team genieten van de wind om je oren, de zilte zeelucht en het klapperen van de zeilen. Het hele team met de neuzen dezelfde kant op om het zeilschip in de vaart te houden. Klik hier om de zakelijke opties van het zeilen te bekijken.

Droogvallen op het Wad tijdens een zeilvakantie

Meezeilen als Zeilvakantie:

Je hoeft echt niet een heel zeilschip te huren als je al zeilend op vakantie wilt. Misschien weet je helemaal nog niets van zeilen, maar wil je dat wel graag leren en meemaken. Of is er een andere reden waarom je liever mee zeilt dan zelf zeilt. Je kunt bijvoorbeeld ook een hut of een bed aan boord van een zeilschip boeken. Je hebt zelfs de keuze uit wel 50 verschillende opties!

Schoolreisje en Zeilen:

Al zeilend je schoolreisje vieren! Is dat niet veel leuker dat een bezoek aan een attractiepark of naar een kampeerboerderij? Dat is niet alleen leuk. Hier leer je ook nog eens een hoop van. Je leert onder andere hoe een kompas werkt, wat nou precies getijden zijn en hoe dat werkt en wat schoten en vallen zijn. Klik hier om de mogelijkheden van een zeilend schoolreisje te bekijken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een rondvaart over het IJsselmeer met een 3 master, een rondvaart door de Biesbosch en 3 of 4 dagen Vaarvakantie Friesland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 25 april t/m zo 31 december 2023

Locatie

Holland Sail
Stationsplein 3
1601 EN Enkhuizen
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com