Boek hier heerlijk Uitwaaien op Texel met een Juttersdag op de Solex, inclusief toegang tot het Schipbreuk- en Juttersmuseum.

Trek er eens echt lekker op uit en kom heerlijk uitwaaien op Texel. Welke tijd van het jaar je ook kiest, Texel is de ideale plek om “je hoofd leeg te maken”, te relaxen, te ontspannen en te genieten van de pracht van dit eiland.

Solextocht:

Kom naar Texel en gun jezelf de unieke mogelijkheid om met een solex het eiland te verkennen. Met de bij de prijs inbegrepen routekaart kun je het hele eiland rond rijden en bekijken wat je wilt, stoppen waar je wilt en weer op pad gaan wanneer je wilt. Kortom vrijheid alom. Zin om te picknicken? Heerlijk doen.

Bijkomende voordelen zijn dat je voor de solex geen rijbewijs nodig bent, je haar niet uit model gaat omdat je geen helm hoeft te dragen en je niet tegen de wind hoeft te trappen.

Overigens is de brandstof ook bij de prijs van deze uitwaai dag inbegrepen, evenals jutterskoek, ideëen kaartje en toegang tot het Schipbreuk- en Juttersmuseum.

Schipbreuk- en Juttersmuseum:

Een leuk uitstapje voor jong en oud, want hier wordt een geschiedenis van meer dan 75 jaar standvondsten tentoongesteld! Naast het strandjutten wordt er aandacht besteedt aan het loods- en reddingswezen en de visserij. Ook zijn er films te bekijken over spectaculaire reddingsakties, scheeps strandingen en het jutten.

Kinderen kunnen zelf inter-aktief bezig zijn, er is namelijk een leuke speurtocht door het museum. Ook is er een speeltuin, kun je spelletjes doen en is er een gezellige picknickplaats.

 

Deze heerlijke uitwaai dag uit kun je geweldig combineren met een personeelsuitje, teambuildingsdag, familiedag of een dagje uit met vrienden of het hele gezin. En wat denk je van een werkbespreking op de solex?!

Oh ja, zorg wel dat je de boot van 09.30 uur uit Den Helder neemt, want om 10.00 uur staan de solexen voor je klaar en kun je beginnen met je Uitwaaidag.

Klik hier om je heerlijke Uitwaai dag uit naar Texel te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 16 augustus t/m di 6 november 2018

Prijzen

Van €49,50 voor €29,95

Locatie

Heemskerckstraat 31
1792 AA Oudeschild Texel


Booking.com
Het Laatste Tafeltje