3,05 Korting!


Voel je als een Amsterdammer onder de Amsterdammers en doe als zij. Ga fietsen! Wellicht de makkelijkste, goedkoopste en snelste manier om Amsterdam te ontdekken. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkoop een fiets huren in Amsterdam bij Yellow Bike. Als je via deze website gebruik maakt van deze deal huur je al een fiets voor 8,95 in plaats van 12,00 ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 3,05 per fiets!

Klik hier om je goedkope voucher voor een fiets huren in Amsterdam te bestellen.

Fiets huren Amsterdam:

Naast de vele en soms wereldberoemde bezienswaardigheden die je vindt in Amsterdam, is de fiets en de vele fietsers er beslist ook 1. Naast molens, klompen en tulpen is de fiets ook een toeristische attractie. Fietsen en fietsers kom je in alle soorten, maten en uitvoeringen tegen. Van de koeriers op de koeriersfiets op weg naar een klant tot en met de ouder met kinderbakfiets op weg naar school. Als je goed rondkijkt kun je zelfs celebrity’s tegenkomen op de fiets.

Fiets huren Amsterdam

Wist je dat:

Wist je dat er in Amsterdam meer fietsen zijn dat dat er mensen wonen? En wist je dat alle Amsterdammers bij elkaar per dag samen meer dan 2 miljoen kilometer afleggen op de fiets?

Yellow Bike:

Ervaar zelf ook eens hoe het is op een fiets. Als je je fiets huurt bij Yellow Bike krijg je er ook een leuk kaartje bij om je eigen route te plannen. Ook de minder toeristische plekken staan hierop. En verken de stad Amsterdam op je eigen manier, op je eigen tempo en volgens je eigen schema.

Verken Amsterdam op een gehuurde fiets

Voordelen van een fiets huren Amsterdam:

Ervaar ook de vrijheid en het gemak van een gehuurde fiets om de stad beter te leren kennen. Met een huur fiets kun je ook het Vincent van Gogh museum bezoeken of het Achterhuis van Anne Frank. Ook het rode licht district kun je per fiets bezoeken. Het huren van fiets is wellicht een goedkoper vervoermiddel dan tickets voor het openbare vervoer of een taxi. En er is altijd wel ergens een parkeerplekje te vinden!

Be a tourist:

Als je je echt een toerist wilt voelen, probeer dan ook nog even tijd vrij te maken voor een portie  bitterballen of een zoute haring. Of bestel eens een kaasplankje met echte oude kaas op een terras. Wijntje erbij ………

Een fiets huren is inclusief:

  • Fiets huren (4 uur) in Amsterdam bij Yellow Bike (ter waarde van 12,00)
  • Let wel op! De fietsen zijn uitgerust met een handrem en een terugtraprem
  • Neem ook een Yellow Map mee met routes en informatie over de hotspots van de stad
  • Dit is met stip de leukste manier om met vrienden, collega’s of familie onze hoofdstad te verkennen!

NB: Kijk onder het fietsen wel uit met het maken van een selfie en let vooral op de weg en het overige verkeer! Sinds 1 juli 2019 is het vasthouden van een gsm op ieder voertuig, dus ook de fiets verboden.

Klik hier om je goedkope voucher voor een fiets huren in Amsterdam te bestellen.

Wat anderen ook bekeken:

Als je op de fiets Amsterdam gaat verkennen, wil je natuurlijk ook de highlights van de stad bekijken. Anderen keken daarom ook naar weetjes en tips voor een Dagje Amsterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 17 september t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Het ophalen en terugbrengen van fietsen kan dagelijks tussen
09.30 en 17.00 (nov - feb)
09.30 en 18.00 (mrt - okt)
(onder voorbehoud)

Prijs

Van 12,00 voor maar 8,95

Locatie

Yellow Bike
Nieuwezijds Kolk 29
1012 PV Amsterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com