3,05 Korting!


Kom ook naar de oudste stad van Nederland. Voor een leuk dagje uit met het hele gezin moet je beslist eens naar Nijmegen gaan. Daar staat het nieuwste museum van Nederland, Museum de Bastei. In dit museum ga letterlijk onder de grond. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu zeer voordelig entree tickets bestellen. Dan krijg je een korting van wel 30%. Een toegangskaartje kost je dan geen 10,00 ter plekke aan de kassa, maar bestel je voor slechts 6,95 via het internet.

Klik ook hier om je entree tickets voor Museum de Bastei te bestellen.

Museum de Bastei:

In deze nieuwste aanwinst voor de stad Nijmegen, ga je onder de grond. Daar kun je zelf zien en ervaren waarom Nijmegen de oudste stad van Nederland is. Het is een interaktief museum. Zo kun je bijvoorbeeld Kannonen Karel helpen bij zijn zoektocht naar buskruit. Want alleen met buskruit kan hij de kannonen weer laten bulderen. Deze zoektocht is een leuke speurtocht voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar en duurt circa een uur.

Museum de Bastei in Nijmegen

Exposities in Museum de Bastei:

In dit museum worden voortdurend leuke en wetenswaardige exposities gehouden. Vanaf dinsdag 1 februari 2022 tot en met vrijdag 1 april 2022 is er bijvoorbeeld een educatieve speurtocht: “Speurtocht Kanonnen Karel”.

De bussenmaker heeft het geheim om buskruit te maken verdeeld over zes kisten. Die kisten staan ergens in De Bastei op geheime plekken. Zo kan het kruit niet in de verkeerde handen vallen. Karel wil buskruit maken, maar mag niet weg bij zijn kanon. Je weet nooit of de vijand komt… Ze zijn dus op zoek naar jonge speurders die Karel een handje kunnen helpen!

De speurtocht in De Bastei duurt ongeveer een uur en is bedoeld voor jonge museumbezoekers vanaf 8 jaar.

Horeca Museum de Bastei:

Als je moe geworden bent van alle indrukken en de leuke interaktieve dingen die je hebt gedaan, is het goed vertoeven op het dakterras. Vanaf dat terras heb je een prachtig uitzicht over de stad Nijmegen. En natuurlijk kun je daar ook genieten van een overheerlijk hapje en drankje. Overigens moet je wel vantevoren reserveren. Dit in verband met de Corona maatregelen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Museum de Bastei te bestellen.

Het nieuwste museum van Nijmegen

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een boottocht vanuit Nijmegen. Het Afrikamuseum in Berg en Dal. En het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

do 10 maart t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 10,00 voor maar 6,95
Kinderen van 4 tot en met 15 jaar van 7,50 voor maar 4,95
Gezinskaart voor 2 volwassenen en 2 a 3 kinderen van 24,00 voor maar 18,00
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

Museum de Bastei
Waalkade 83
6511 XR Nijmegen
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com