36% Korting!

Breng eens een bezoek aan het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem. Leer alles over de laatste 2 eeuwen aan  geschiedenis en alle wetenswaardigheden die daarbij horen van en over ons land. Neem een kijkje in vroegere tijden. Een educatief dagje uit voor de hele familie. Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met wel 36% korting van 19,50 voor slechts 12,50.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem te bestellen.

Nederlands Openlucht Museum:

In ons nationale openlucht museum in Arnhem vind je een grote verzameling authentieke gebouwen, voorwerpen en echte verhalen die daarbij horen. Het is cultuur historisch en één van de best bezocht museums van Nederland. Het museum beschikt over een binnen- en een buiten gedeelte. De museum medewerkers zien er net zo authentiek uit als de omgeving en kunnen je van alles vertellen over de tijd van toen, oude ambachten en laten oude tijden sprekend herleven.

Kennismaken met ouderwets speelgoed in het Nationaal Openlucht Museum.

Wat kun je verwachten in het Nederlands Openlucht Museum:

Het museum oppervlakte is behoorlijk uitgesterkt. Het beslaat een gebied ter grootte van wel 88 voetbalvelden! De orginele en authentieke gebouwen die tentoon gesteld staan in het museum zijn onder andere diverse molens, oude boerderijen, een kerk, een oud schoolgebouw,en  een ophaalbrug.

Ook rijdt er een oude tram rond waar je een ritje over het museum terrein mee kunt maken. Slenter op je gemak rond in het binnen museum.

Zelf een karweitje doen in het Nationaal Openlucht Museum.

Ook geschikt voor kinderen:

Het museum is bij uitstek uitermate geschikt voor kinderen. Zij kunnen hier kennismaken met ouderwetse spelletjes en speelgoed. En lekker interaktief bezig zijn met bijvoorbeeld karweitjes doen, zoals de boerin helpen met melken of op het land werken.

Eten en drinken in het Nederlands Openlucht Museum:

Er zijn diverse restaurants en café’s waar je heerlijk genieten van onder andere zelf gebakken brood, ambachtelijk gebrouwen bier, pannenkoeken, poffertjes of gewoon van een kopje koffie met iets lekkers erbij.

Evenementen:

Het museum is ook geschikt voor het organiseren van evenementen, schoolreisjes, kinder varjaardagen, product presentaties, bedrijfsuitjes of team dagen.

Stedentrip:

Je kunt een bezoek aan dit unieke nationale museum ook uitstekend combineren met een stedentrip Arnhem. En wat is nu leuker om dat te combineren met een gezellige en romantische hotelovernachting! Klik hier om je hotelovernachting in Arnhem te boeken.

Bij uitstek uitermate geschikt voor kinderen.

Klik ook hier om je entree tickets voor het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Museon in Den Haag, Museum Batavialand in Lelystad en het Afrika Museum nabij Nijmegen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 1 juni t/m zo 28 februari 2021

Openingstijden

Van 28 maart 2020 tot en met 25 oktober 2020:

- dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur
- het Canon Café is geopend tot 18.00 uur


Prijzen

Van 19,50 voor slechts 12,50
Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Nederlands Openlucht Museum
Hoeferlaan 4,
6816 SG Arnhem
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com