21% Korting!


Voor een oer gezellig dagje uit, samen met de hele familie, ga je naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Bestel hier je goedkope entree tickets met wel 21% korting, van 25,00 voor slechts 19,75

Klik hier om je entree tickets voor Kinderpretpark Julianatoren te boeken.

Kinderpretpark Julianatoren:

Maak van je dagje uit met de hele familie een super gezellig uitstapje en kom ook naar Kinderpretparkpark Julianatoren. Want daar staan meer dan 60 té gekke attracties op jou te wachten. Naast al die attracties zijn er ook schitterende en spectaculaire shows te bewonderen. Verder worden er prachtige evenementen georganiseerd en lukt het je ook vast om een selfie te maken met de bekende televisie sterren Jul en Julia!

Datums om in de gaten te houden:

Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2020 viert meneer Kaasschaaf zijn verjaardag. Mevrouw Suikerspin en Jul en Julia zijn ook uitgenodigd. Kom jij er samen met hen een leuk en gezellig verjaardagsfeestje van maken? Daarom wordt zijn verjaardag gevierd met een feestelijke show.

Ontmoet meneer Kaasschaaf in het Kinderpretpark Julianatoren.

Julia’s verjaardag:

Er is er één jarig Hoera, Hoera, dat kun je wel zien dat is ………… Julia! Daarom zingen wij blij! Op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 viert Julia haar verjaardag samen met jullie en geeft daarom een knal feest in het Jul en Juul theater. Het wordt een groot feest en iedereen kan meedoen en meezingen. En natuurlijk ballonnen en slingers.

Bezoek het Jut en Juul theater in Kinderpretpark Julianatoren.

Jul’s verjaardag:

Lang zal ze leven in gloria! Op zaterdag 4 en zondag 5  juli 2020 vieren we Jul’s, het schattige muizenvriendje van iedereen, zijn verjaardag. Dat wordt een groot waar je bij moet zijn geweest. Hieperdepiep hoera voor Jul en na de show natuurlijk knuffelen en samen op de foto.

Jul is jarig en dat vieren we met zijn allen!

Verjaardag Mevrouw Suikerspin:

Hiep hiep hoera! De verjaardag van mevrouw Suikerspin wordt gevierd op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020. Kom je dan ook op haar feestje? Wat we precies gaan doen is nu nog niet bekend. Maar dat de zoetste vrouw van het hele pretpark in het zonnetjes wordt gezet op die dag is wel duidelijk. Hou deze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Mevrouw Suikerspin in attractiepark Julianatoren

Thomas de Stoomlocomotief:

Iedereen aan boord en klaar voor vertrek? Pieuwwww gaat de fluit van de conducteur voordat Thomas de Stoomlocomotief vertrekt naar het station van Sodor en de show begint. Heerlijk samen zingen, dansen en klusjes doen op het station.

In het station kun je de show van Thomas de Stoomlocomotief bekijken.

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren:

Kinderpretpark Julianatoren veranderd van vrijdag 2 tot en met zondag 25 oktober in een prachtig versierd Halloween park.  Tijdens de Halloween weken wordt er van alles georganiseerd zoals Halloween danslessen, een griezeldoolhof, een loop spookhuis en nog veel meer. Kom daarom ook eens langs en laat je leukste Halloween outfit en schmink bewonderen. En maak daarbij ook kans op leuke prijzen! Zoals een gezins abonnement waardoor het hele volgende jaar gratis toegang hebt.

Lekker griezelen tijdens Halloween..........

Kortom: Kom gauw en ga heerlijk uit je dak in één van de meer dan 60 attracties?! Of doe je ze allemaal?!

Parkeren Kinderpretpark Julianatoren:

De kosten voor parkeren bij Kinderpretpark Julianatoren zijn 8,75 per dag.

Klik hier om je entree tickets voor Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in De Efteling in Kaatsheuvel, Pretpark Duinrell bij Wassenaar en Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 28 september t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Afhankelijk van het seizoen zijn er wisselende openingstijden.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

19,75
Van 25,00 voor slechts 19,75
Kinderen tot en met 1 jaar zijn gratis

Locatie

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com