13,20 Korting!


Voor een hele dag lekker niet normaal doen, kom je naar het Bellewaerde Park in Ieper, België. Heerlijk lekker gillen, rennen, ravotten, klimmen en klauteren. En natuurlijk ook genieten van alle bijzondere dingen en dieren die op je pad komen! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelige entree tickets bestellen met een korting van wel 30%. Een toegangskaartje kost je dan geen 44,00 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je via deze site voor slechts 30,80. Dat scheelt je dus al gauw 13,20 per ticket. En je hoeft dan ook niet te wachten in de rij bij de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor Bellewaerde Park in Ieper, België te bestellen.

Bellewaerde Park

Heb jij ook zo’n zin om eens een dag helemaal niet normaal te hoeven doen? Lekker gillen, zo hard je wilt, van plezier en lol. Onbevangen genieten van de meest spannende attracties en familiecoasters? Maar dat is nog niet alles wat er in het park te beleven is! Want je kunt ook zomaar ineens oog in oog staan met de meest indrukwekkende dieren. Maar eveneens loop je ernstig de kans dat je mond open valt tijdens de adembenemende Bengali Stunt and Dive Show. En dat allemaal ook nog eens in een prachtige, natuurlijke omgeving! Kortom avontuur voor het hele gezin.

Bellewaerde Park in Ieper

Wat kun je verwachten van het Bellewaerde Park

Eigenlijk teveel om op te noemen! Bellewaerde is een bijzonder all round park, waar je namelijk zowel kunt genieten van de aanwezige attracties, als van de vele bijzondere diersoorten en kunt genieten van de indrukwekkende en gevaarlijke stunts van de Bengali Stunt & Dive Show. En als je moe bent van die avonturen en voldoende hebt genoten, kun je lekker tot rust komen in het park. Wandel bijvoorbeeld eens door het uitgestrekte park vol groen, bloemenperken en fonteintjes, en ontdek dé parel van het park: het bloemenkasteel met meer dan 200.000 kleurrijke zomerbloemen! Een simpele pergola vinden ze namelijk veel te normaal.

Klik hier om je entree tickets voor Bellewaerde Park in Ieper, België te bestellen.

Bellewaerde Park

Waar anderen naar keken

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere attractie- en pretparken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 30 maart t/m zo 13 oktober 2024

Openingstijden

Afhankelijk van het seizoen, verschillen de openingstijden.
Dus check de website.

Prijs

Van 44,00 voor slechts 30,80
Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis toegang

Locatie

Bellewaerde Park
Meenseweg 497
8902 Ieper
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com