Hans Klok’s House of Horror

Het AD waardeerde Hans Klok’s House of Horror met 5 sterren en zette de show in de top 3 van beste theatervoorstellingen. Daarom is de voorstelling wegens enorm succes opnieuw te zien in Den Haag!

Het spookt in het theater: grote Illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk van geheimen.

In diverse illusie-acts is te zien hoe een onverschrokken Hans Klok, gesteund door zijn mysterieuze bruiden, dansers en internationaal bekroonde circusartiesten, de strijd met ze aangaat. In deze grootschalige en griezelige theatershow laat hij een totaal nieuwe kant van zichzelf zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten zuigt Klok de bezoekers mee in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt!

Boek nu jouw kaarten met € 10,00 voordeel en mis deze grootschalige en griezelige theatershow niet! Geldig voor 1e en 2e rangskaartjes op zaterdag 31 maart 20.00 uur in het World Forum Theater Den Haag. Nu vanaf slechts € 42,00.

De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief transactiekosten per bestelling

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 31 maart 2018

Openingstijden

20.00 uur

Prijs

V.a. €42,=
V.a. €42,=

Locatie

world Forum
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag


Booking.com