Wat je krijgt

 

  • Toegangskaartje voor het Museo
  • Geldig t/m 30 juni 2018 op alle dagen van de week
  • Locatie: Stadhouderslaan 37, Den Haag
Duik in de veelzijdigheid van de populair-wetenschappelijke wereld en ontdek deze op een leerzame manier met behulp van vaste en tijdelijke tentoonstellingen.

De deal

  • € 7,50 voor een toegangskaartje voor het Museon (waarde € 12,50)

In “National Geographic: Photo Ark”, een tentoontstelling die loopt t/m 10 juni 2018, zie je het werk van fotograaf Joel Sartore. Als ambassadeur voor het behoud van biodiversiteit legt hij dieren op een ontroerende en visueel krachtige manier vast. Het doel van de fotograaf? Om alle ruim 12.000 soorten te fotograferen.

In “Ridders & Kastelen” neem je een diepere kijk in de Middeleeuwen. Vergeet het beeld van ridders, kastelen, jonkvrouwen, de vieze steden en de pest want in deze tentoonstellingen zie je de Middeleeuwen van een andere kant. Ervaar hoe handel werd gedreven, hoe kennis werd uitgewisseld en hoe het is om een harnas te dragen of een prinses te zijn.

Bij de vaste tentoonstellingen vind je onderwerpen als “Vulkanen en aardbevingen”, “Geologie & Techniek”, “Water”, “Romeinen achter de duinen”, “Recht & Vrede”, “Al-Arab” en nog veel meer. Kijk hier voor een overzicht van alle tentoonstellingen.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een bezoek aan Museon t/m 30 juni 2018 dinsdag t/m zondag. Let op: tijdens de schoolvakanties is deze deal ook geldig op maandag. Check de openingstijden op www.museon.nl/nl/bezoekersinformatie#Openingstijden
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Museon

De bijzondere waarde van het Museon in Den Haag is te danken aan de unieke combinatie van mens- en natuurwetenschappen onder één dak. Het populair-wetenschappelijke museum met collecties op het gebied van geologie, biologie, geschiedenis, archeologie, natuurkunde, techniek en volkenkunde bestaat al meer dan 100 jaar en is ooit opgericht als “Museum ten bate van het Onderwijs”. De collectie telt inmiddels zo’n 260.000 objecten.

In een interactieve setting leer je van alles door te lezen en te luisteren en vooral door veel dingen zelf te doen. De missie van Museon is niet voor niets om “bezoekers te inspireren de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen en daarbij te motiveren om de aarde met respect te behandelen en te verbeteren.” Je vindt het Museon in de wijk Zorgvliet, tussen het Gemeentemuseum en het Omniversum in.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 5 maart t/m za 30 juni 2018

Prijzen

Van €12,50 voor €7,50

Locatie

Museon
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag


Booking.com
Het Laatste Tafeltje