60% Korting!

ZOOmeravonden Diergaarde Blijdorp worden georganiseerd op 8 en 9 augustus en op 6 september 2019. Via Dagjeuitpagina.nl kun je hier nu entree tickets voor bestellen met een hoge korting van wel 60% van €24,50 voor slechts €10,=.

Eens iets anders dan anders. Na de reguliere bezoektijden ontspannen rondstruinen door de dierentuin.

Klik hier om je entree tickets voor ZOOmeravonden Diergaarde Blijdorp te bestellen.

Welke leuke werelden kun je zoal in deze dierentuin bezoeken:

  • Oceanium:

Betreedt de overdekte waterwereld en waan je midden in een echte oceaan. Ademloos kun je uren lang kijken naar de onderwaterwereld boven je. Een grote verscheidenheid aan zeedieren valt je ten deel als je langzaam het pad volgt, terwijl boven en naast je haaien, roggen, zeeleeuwen en pinguins voorbij zwemmen.

  • Amazonica:

Hier vind je de grootste vlindertuin van Europa, oftewel een stukje Amazone gebied in Nederland in een tropisch warme omgeving. Naast een kleurrijk palet aan vlinders vind je hier ook typische andere dieren die ook in de Amazone voorkomen zoals de anaconda, matamata’s en schildpadden. Houdt je handen in je broekzakken en laat je niet verleiden om ze in het water te steken want er wonen ook…………. Piranha’s! Durf jij deze wereld te betreden?

In Amazonica groeit ook de Koningin van de waterlelies, Victoria Amazonica. Vanuit een klein zaadje ontwikkeld zich in een paar maanden een reuzachtige waterlelie, zo groot en sterk dat er een baby op kan liggen.

  • Arctica:

Breng een bezoek aan de ijsberen tweeling Sizzel en Todz. Deze broer en zus zijn geboren en weten het publiek te vermaken met hun grappige capriolen. Je kunt ze van heel dichtbij bewonderen want ze zwemmen regelmatig met hun neus langs het glas van het bassin waarin ze regelmatig een duik nemen.

  • Savanne:

Op de Savanne kun je oog in oog komen te staan met de dieren die in Afrika op de Savanne leven, zoals de giraffe, koedoes, servals enz.

Welke andere leuke aktiviteiten kun je in Diergaarde Blijdorp onderenemen:

Heb je ooit wel eens gras etende apen gezien? In Blijdorp is een apen familie Gelada’s, grasetende apen uit Ethiopie. Dit zijn ook de enige Gelada’s in Nederland.

En natuurlijk kun je de Koning der Dieren bewonderen, de leeuw. In Blijdorp woont een groep Aziatische leeuwen. In augustus 2018 zijn er drie leeuwen welpjes geboren; Asha, Reena en Mette. Ook van de Aziatische leeuwen is er slechts een groep in Nederland en die woont in Blijdorp.

Ook een zwarte neushoorn is eind 2018 bevallen van een baby neushoorn. Op 23 december beviel de jongste dame van de groep neushoorns van een meisje.

Maar er is nog veel meer te beleven in Diergaarde Blijdorp. Kom gauw en mis niets.

Klik hier om je entree tickets voor ZOOmeravonden Diergaarde Blijdorp te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 8 augustus t/m vr 6 september 2019

Openingstijden

- dagelijks van 09:00 - 18:00 uur
- 5, 24 & 31 december: 09:00 - 16:00 uur
- 1 januari: 10:00 - 17:00 uur

LET OP!
Tickets voor deze ZOOmeravonden zijn alleen geldig op 8 en 9 augustus en 6 september van 15:00 tot 22:00 uur.

Prijzen

Van €24,50 voor slechts €10,=
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Locatie

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com