Danceperados of Ireland

Beleef de magie van Ierland tijdens deze unieke Ierse dans en muziekshow die compleet live wordt opgevoerd.

De ‘Danceperados of Ireland’ nemen u tijdens deze live show vol uitbundige muziek en dans, terug naar de oorsprong van de Ierse stepdance die miljoenen mensen heeft geïnspireerd en Ierland en haar cultuur wereldwijd in de schijnwerpers heeft gezet.

Wat deze show uniek maakt is dat zowel de muzikanten alsook de dansers met hun flitsende voetenwerk en uitbundige vitaliteit geheel live spelen, hun passie spat van het podium en voert het publiek van jong tot oud mee naar het mystieke Ierland waar dans en muziek van kinds af aan al in het bloed zit. In deze show staan de speciale rituelen, familiebanden en de muziek en dans van de Irish travellers centraal. Deze vormt de oorsprong van alle hedendaagse Ierse dansshows. In een spetterend decor zullen de dansers en muzikanten u met de visuals en beelden van de wereldberoemde fotograaf Alen Macweeney meevoeren in de kleurrijke historie van het leven, de liefde en de legendes van de Ierse travellers.

Deze authentieke Ierse dansshow waarbij zowel muziek alsook dans live zijn is uniek en zo krachtig, dat het vuur ervan afspat. Dit is dé familieshow bij uitstek en een kans om de Ierse traditie te voelen!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €1,55 per bestelling.

Kik hier om je ticket te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 5 t/m zo 7 januari 2018

Openingstijden

Vrijdag 5 januari 2018 20.00 uur

Zaterdag 6 januari 2018 15.00 & 20.00 uur

Zondag 7 januari 2018 15.00 uur

Locatie

Danceperados of Ireland
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag


Booking.com
Het Laatste Tafeltje