12,50 Korting!


De Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy, is hét woon- en lifestyle evenement van Nederland. Deze beurs is er dit jaar van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november 2023. Meer dan 14.000 m2 aan ultiem woonplezier staat er voor je klaar om inspiratie op te doen. En jij kunt daar bij zijn! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super voordelige entree tickets bestellen, met een korting van wel 50%. Een toegangskaartje bestel je al via deze site voor 12,50 in plaats van 25,00 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 12,50 korting op een kaartje en het wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree ticket voor de Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy te bestellen.

Excellent Woonbeurs Rotterdam Ahoy:

De Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy legt ook dit jaar weer de lat bijzonder hoog. Overtuig jezelf ervan dat de organisatie er alles aan heeft gedaan om jou een onvergetelijke beurs dag te bezorgen. Van architectonische hoogstandjes tot en met designer producten. En van het ultiem verwennen van je smaakpapillen tot en met demonstraties van de laatste gadgets. Tot ver daarbuiten en alles wat daartussen zit. Dat allemaal kun je verwachten op deze beurs. Alles op een hoogstaand niveau. Kortom: Op welke dag zien we jou terug op de beurs?

Excellent Woonbeurs Rotterdam Ahoy

Wat kun je verwachten op de Wexcellent Woonbeurs:

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je niet alleen alles zien, maar ook ruiken voelen, horen en proeven. Ook al jouw zintuigen zullen er namelijk tot het uiterste geprikkeld worden. En dat op een bijzondere en zeker ook onvergetelijke manier. Evenals je smaakpapillen. Ook die worden zeker niet vergeten. Want bij de high end experience die er wordt gepresenteerd, zal ook de inwendige mens niet vergeten worden.

Klik hier om je entree ticket voor de Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy te bestellen.

Excellent Woonbeurs Rotterdam Ahoy

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer markten en beurzen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 24 t/m zo 26 november 2023

Openingstijden

Vrijdag 25 november 2022
11.00 – 21.00 uur. Speciale Black-Friday activiteiten met diverse optredens, een shopboulevard en mooie productpresentaties

Zaterdag 26 november 2022
11.00 – 19.00 uur, reguliere beursdag

Zondag 27 november 2022
11.00 – 18.00 uur, reguliere beursdag

Prijs

Van 25,00 voor maar 12,50

Locatie

Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com