3,50 Korting!


Rondvaart Biesbosch; Voor een super leuke boottocht voor de hele familie ga je met de boot naar één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Bestel bij DagjeuitPagina.nl je afvaart tickets met 20% korting van 17,50 voor slechts 14,00. En voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar, van 10,50 voor maar 8,50. Deze geweldige boottocht staat garant voor een prachtig en leerzaam dagje uit, wat super geschikt is voor jong en oud!

Klik ook hier om je afvaart tickets voor De Zilvermeeuw te bestellen.

Rondvaart Biesbosch:

Breng ook eens op exclusieve wijze een bezoek aan het meest unieke natuurgebied van Nederland, Nationaal Park de Biesbosch. Vanaf de comfortabele boten van De Zilvermeeuw heb je namelijk een prachtig uitzicht op de Biesbosch. Geniet van een 2 uur durende excursie waarin het landschap van de Biesbosch aan je voorbij trekt. Stap aan boord van de verwarmde en van allerlei comfort voorziene boten en laat je door de schipper uitgebreid vertellen en uitleg geven over dit gebied en haar natuurlijke bewoners. De boot is voorzien van een panorama dek en als de weergoden je wat minder gezind zijn, kun je prima binnen vertoeven in de verwarmde boot. De boot is tevens voorzien van een bar en een toilet.

Op De Zilvermeeuw voor een rondvaart Biesbosch

Nationaal Park de Biesbosch:

Het Nationaal Park de Biesbosch is een uniek en zeer waterrijk stukje Nederland met zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloed bossen. In dit 90 km2 grote nationale park gaan recreatie, agrarisch gebruik en natuur prima samen. Het nationale park zelf bestaat uit 4 verschillende gebiedsdelen, te weten:

  • Sliedrechtse Biesbosch
  • Hollandse Biesbosch
  • Brabantse Biesbosch (Zuidwaard)
  • Brabantse Biesbosch (Noordwaard)

Vogels spotten:

Het park is als wetland oftewel natgebied een fourage gebied voor grote groepen vogels, wat ze tevens een goede dekking biedt en mede daarom uitermate geschikt om te nestelen.
Op en langs het water kun je vogelsoorten zien zoals het nonnetje, de grote zaagbek, de dodaars, een aalscholver, de fuut, de ijsvogel, de Canadese gans, het baardmannetje, de watersnip, het witgatje en de grote zilverreiger. Heb je geluk dan kun je nog een glimp opvangen van de roerdomp of waterral in een rietkraag. En op de slikranden zoeken de waterpiepers en witte kwikstaarten naar hun voedsel. Naast bijzondere vogels komen er ook karakteristieke planten voor in het gebied, net als een diversiteit aan vissoorten en andere dieren.

Afvaart tijden rondvaart Biesbosch:

De afvaarten vinden één of meerdere keren per dag plaats vanuit Drimmelen. De vertrek tijden kunnen per dag verschillen. Ook zijn er bijvoorbeeld speciale Corona maatregelen van kracht. Kijk op de site voor de juiste vertrek tijden.

Klik ook hier om je afvaart tickets voor De Zilvermeeuw te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in het onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot en rondvaart op de Volendam-Marken Express.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 10 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

Dagelijks één of meer afvaarten. Kijk op de website voor de juiste vertrek tijden.

Prijs

Van 17,50 voor slechts 14,00
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar oud van 10,50 voor maar 8,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Zilvermeeuw Rondvaarten
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com