5,25 Korting!


Kom je ook naar hartelust bouwen, creëren, spelen, leren en vooral genieten in Legoland® Scheveningen? Oftewel het LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen geheten. Voor alle lego freaks, ingenieurs in de dop en bouwfanaten “the place to be”. Of in ieder geval; hier moet je eens geweest zijn. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 23%. Een toegangskaartje bestel je al via deze site voor maar 15,75 in plaats van de 21,00 ter plekke aan de kassa. Dat scheelt je dus al gauw 5,25 per entree ticket en in de rij wachten voor de kassa.

Klik hier om je entree tickets voor Legoland® Scheveningen te bestellen.

Legoland® Scheveningen:

Je hoeft tegenwoordig echt niet meer helemaal naar Denemarken om Legoland te bezoeken. Je kunt nu bijvoorbeeld ook in Scheveningen van alles vinden, zien, ervaren en doen rondom LEGO®. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens je bezoek kunnen de kinderen samen met hun vrienden, ouders en andere familie heerlijk met lego bouwen, spelen en leren. Ook zijn er zogenaamde “playmakers” aanwezig.  Zij leren de bezoekers meer over LEGO® en de verschillende bouwwerken. En hoe je dit thuis in de praktijk kunt toepassen. Daarvoor worden er mini-workshops gegeven en ook speciale LEGO® bouwsessies.

Legoland Scheveningen

Wat kun je verwachten in Legoland® Scheveningen:

Legoland Scheveningen is bij uitstek een interaktief centrum, waar je je heerlijk kunt vermaken rondom het beroemde steentje. Breng in het centrum bijvoorbeeld een bezoek aan MINI land, waar verschillende Haagse markante gebouwen en objecten zijn nagebouwd in duizenden LEGO® steentjes. Een andere optie die je kunt ervaren is onder andere een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad. Daarnaast kun je vele andere interactieve onderdelen ontdekken met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Of bekijk een coole LEGO 4D Film. Kortom een dagje Legoland in eigen land is gezellig bouwen, spelen en leren met en voor het hele gezin!

Klik hier om je entree tickets voor Legoland® Scheveningen te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere attractie- en pretparken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 29 juni t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Openingstijden verschillen:
Tot en met 30 oktober 09.00 - 18.00 uur
Vanaf 31 oktober 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 21,00 voor maar 15,75
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen
Strandweg 13K
2586 JK Den Haag
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com