De allerleukste!


Als jij je hoofd breekt over wat je nu weer moet organiseren voor de volgende teambuilding dag, voor het bedrijf waar je werkt, de familiereünie, je vriendengroep of het team waarin je sport, hoef je gelukkig niet verder te zoeken. De allerleukste teambuilding aktiviteiten kun je namelijk onder één dak vinden. Die worden aangeboden in een unieke en vooral gezellige ambiance bij De Tuinderij in De Lier, in Zuid Holland.

Tuimbuilding organiseren:

Laat je alle zorgen eens uit handen nemen. Bij de Tuinderij in De Lier kun je met groepen tot wel 500 personen terecht voor de allerleukste teamuitjes. Geheel verzorgd van A tot Z. Van hilarische aktiviteiten tot en met bitterballen garnituur. En van onvergetelijke momenten tot een compleet warm buffet na bijvoorbeeld een wc potten race of een escaperoom. Dat kun je nu allemaal vinden op één unieke lokatie in een voormalig kassencomplex. Daarnaast is het complex ook nog eens in de buurt van het strand! Al met al zijn alle denkbare ingrediënten aanwezig om er een leuke, ontspannen, sportieve, maar vooral gedenkwaardige dag van te maken waar iedereen met zeer veel plezier aan terug zal denken.

Teambuilding organiseren

De Tuinderij waar ze jouw teambuilding organiseren:

Teambuilding organiseer je onder andere om elkaar eens op een andere manier te leren kennen dan binnen je dagelijkse werkzaamheden. Om bijvoorbeeld “de neuzen dezelfde kant op te laten wijzen”. Anders dan serieuze teamvergaderingen over beleid en te behalen doelen. Gewoon lekker gezellig, sportief en op humoristische wijze ongedwongen met elkaar samenzijn. Als je niet sportief bent of wilt zijn, is dat geen enkele probleem, want bij De Tuinderij worden ook aktiviteiten aangeboden waar je je niet fysiek hoeft in te spannen.

Teambuilding organiseren

Teambuilding organiseren, waar kun je uit kiezen:

Tsja……….. eigenlijk teveel om op te noemen, maar hieronder vind je een aantal opties:

  • Solex tours door het Westland
  • E kickbike tours
  • Fiets suppen
  • VW kever tochten
  • Scootmobiel race
  • WC pot race
  • Voetbal darts
  • Levend tafelvoetbal
  • Sumoworstelen
  • Touwdouwen

En natuurlijk nog veel en veel meer!

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in hotelovernachting Zuid Holland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 15 juni t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 10.00 - 22.00 uur

Op Koningsdag, Kerstdagen, Oudjaarsdag & Nieuwjaarsdag gesloten.

Locatie

De Tuinderij
Van Wijklaan 2
2678 NJ De Lier

Contact

015 3801580
Meer informatie / boeken


Booking.com