Goedkope Tickets!


Breng ook eens een bezoek met de hele familie naar één van Europa’s meest bijzondere dierentuinen, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Bijzonder goedkope entree tickets voor deze unieke dierentuin kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met een hoge korting voor slechts 27,50.

Klik hier om je entree tickets voor Diergaarde Blijdorp te bestellen.

Welke leuke werelden kun je zoal in deze dierentuin bezoeken:

Oceanium:

Betreedt de overdekte waterwereld en waan je midden in een echte oceaan. Ademloos kun je uren lang kijken naar de onderwaterwereld boven je. Een grote verscheidenheid aan zeedieren valt je ten deel als je langzaam het pad volgt, terwijl boven en naast je haaien, roggen, zeeleeuwen en pinguins voorbij zwemmen.

Amazonica:

Hier vind je de grootste vlindertuin van Europa, oftewel een stukje Amazone gebied in Nederland in een tropisch warme omgeving. Naast een kleurrijk palet aan vlinders vind je hier ook typische andere dieren die ook in de Amazone voorkomen zoals de anaconda, matamata’s en schildpadden. Houdt je handen in je broekzakken en laat je niet verleiden om ze in het water te steken want er wonen ook…………. Piranha’s! Durf jij deze wereld te betreden?

In Amazonica groeit ook de Koningin van de waterlelies, Victoria Amazonica. Vanuit een klein zaadje ontwikkeld zich in een paar maanden een reuzachtige waterlelie, zo groot en sterk dat er een baby op kan liggen.

Arctica:

Breng een bezoek aan de ijsberen tweeling Sizzel en Todz. Deze broer en zus zijn geboren en weten het publiek te vermaken met hun grappige capriolen. Je kunt ze van heel dichtbij bewonderen want ze zwemmen regelmatig met hun neus langs het glas van het bassin waarin ze regelmatig een duik nemen.

Savanne:

Op de Savanne kun je oog in oog komen te staan met de dieren die in Afrika op de Savanne leven, zoals de giraffe, koedoes, servals enz.

Welke andere leuke aktiviteiten kun je in Diergaarde Blijdorp ondernemen:

Heb je ooit wel eens gras etende apen gezien? In Blijdorp is een apen familie Gelada’s, grasetende apen uit Ethiopie. Dit zijn ook de enige Gelada’s in Nederland.

En natuurlijk kun je de Koning der Dieren bewonderen, de leeuw. In Blijdorp woont een groep Aziatische leeuwen. In augustus 2018 zijn er drie leeuwen welpjes geboren; Asha, Reena en Mette. Ook van de Aziatische leeuwen is er slechts een groep in Nederland en die woont in Blijdorp.

Ook een zwarte neushoorn is eind 2018 bevallen van een baby neushoorn. Op 23 december beviel de jongste dame van de groep neushoorns van een meisje.

Maar er is nog veel meer te beleven in Diergaarde Blijdorp. Kom gauw en mis niets.

Klik hier om je entree tickets voor Diergaarde Blijdorp te bestellen.

Hotelovernachting:

Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam smaakt absoluut naar meer. Dit gezellige uitje kun je ideaal combineren met ee stedentrip, weekeindje of midweekje weg naar Rotterdam. Klik maar eens hier om je hotelovernachting Rotterdam te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 7 juni t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

- dagelijks van 09:00 - 18:00 uur
- 5, 24 & 31 december: 09:00 - 16:00 uur
- 1 januari: 10:00 - 17:00 uur

Let op:
De openingstijden kunnen wijzigen.
Check daarom altijd eerst de website

Prijs

27,50
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Locatie

Diergaarde Blijdorp
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com