Het leukste Teamuitje!


Ben jij nog op zoek naar een leuke invulling van de teamdag met je collega’s, familie of vrienden? Misschien is een dagje uit naar een Escape Room dan een super goed idee. Daar kun je namelijk met jouw team 7 dagen per week van ’s ochtends tot ’s avonds een escape spel spelen. Een escape room is namelijk eens iets totaal anders dan de geijkte kookworkshop of quad rijden. Maar, durf jij het aan? Het lukt namelijk niet iedereen om te ontsnappen!

Escape Room Rotterdam:

De Escape Room Rotterdam is één van vestigingen van Live Escape. Je kunt de rooms vinden in zowel Rotterdam als in Amersfoort. De vestiging in Rotterdam is ook nog eens de best bezochte Escape Room Rotterdam. Hier kun je met jouw team kiezen uit 4 super te gekke maar vooral spannende rooms waar je kunt spelen. Per room kun je met een team van 3 tot 8 personen spelen. Iedere room heeft zijn eigen thema. Als je wilt ontsnappen uit de room, heb je slechts 60 minuten de tijd om de verschillende raadsels en puzzels op te lossen. En bovendien de geheimen te doorgronden. De rooms waar je in Rotterdam bijvoorbeeld uit kunt kiezen zijn:

  • Room 1409
  • The Boiler Room
  • Lab 13
  • The Safe House
Escape Room Rotterdam

Escape Room 1409:

Lukt het jou en je team om de geruchten die er lange tijd rond gaan over Room 1409 in het Skyhotel in Rotterdam te ontzenuwen? Men zegt dat het hier spookt………… Als jij over stalen zenuwen beschikt zou je wel eens kunnen komen kijken of dat inderdaad ook zo is. Of is het heel iets totaal anders? Wanneer is er voor het laatst een gast van deze kamer uitgecheckt? Ga jij maar als eerste naar binnen……….

The Boiler Room:

Welke gevaren liggen er op de loer in het ketelhuis van een afgebrande flat? En welke rol speelt de verdwijning van Sophie hierin? Volgens de laatste informatie zou ze zich in het ketelhuis moeten bevinden. Is ze overigens de enige die spoorloos verdwenen is of speelt er meer. Je hebt slechts 60 minuten om Sophie terug te vinden en samen met haar uit het ketelhuis te ontsnappen.

Lab 13:

Wat voor duistere experimenten werden er eigenlijk in de jaren 50 door de Russen in Lab 13 uitgevoerd? Weet overigens überhaupt iemand het absoluut zeker dat de experimenten wel gestopt zijn? En welke rol spelen de Nederlandse strijdkrachten in dit duistere spel. Beschik jij en je team over de juiste skills en vaardigheden om dit uit te zoeken en een internationale rel te voorkomen? De hype over needle spiking komt toch ergens vandaan…………

The Safe House:

Hoe veilig ben je eigenlijk in een Safe House? Dat is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. De hitman van de georganiseerde misdaad hebben zo hun informatie. En ze zijn er alles aan gelegen om jou en je team als belangrijkste getuigen van een afrekening in de Rotterdamse onderwereld het zwijgen op te leggen.

Waar anderen naar keken:

Een teamuitje naar de Escape Room in Rotterdam is ideaal om te combineren met een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting in Rotterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 6 juni t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 23.15 uur

Locatie

Escape Room Rotterdam
Westblaak 13
3012 KC Rotterdam

Contact

085-13 07 411
Meer informatie / boeken


Booking.com