5,00 Korting!


Het gaat één groot feest worden! Het Sinterklaasfeest op Het Landgoed van Sinterklaas in attractiepark Duinrell in Wassenaar. Nog eventjes geduld hebben hoor, maar op 25, 26 november, 2 en 3 december 2023 wordt Attractiepark Duinrell in Wassenaar omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. En wordt het Sinterklaasfeest gevierd. Daar kun jij ook bij zijn. Super goedkope entree tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen met wel 23% korting. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 16,50 in plaats van 21,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 5,00 per entree ticket. En je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik hier om je entree tickets voor het grote Sinterklaasfeest in attractiepark Duinrell te bestellen.

Sinterklaasfeest:

Het grote Sinterklaasfeest 2023 wordt zoals ieder jaar gehouden in attractiepark Duinrell in Wassenaar. Sinterklaas is de gastheer en de belangrijkste gasten zijn zoals ieder jaar, de kinderen! O kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind…….. en Zie de maan schijnt door de bomen, makkers staakt Uw wilgeras, wie zingt ze ook dit jaar weer uit volle borst mee? Dat belooft ook dit jaar weer een groot festijn te worden.

Het SiSaSinterklaasconcert in het theater is namelijk met stip het leukste concert van het jaar! Laat je allercoolste dans-moves maar eens zien aan de Party-Pieten tijdens de Pietendisco. En zing samen uit volle borrst de leukste Sinterklaas liedjes. Natuurlijk eindigt dit geweldige Sinterklaasfeest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf!

Het Sinterklaasfeest in Duinrell Wassenaar

Landgoed Sinterklaas:

Op het Landgoed Sinterklaas kun je ook dit jaar van alles beleven. Je kunt bijvoorbeeld het huis van Sinterklaas bezoeken.

Wil jij bijvoorbeeld eens weten waar de Pieten en Sinterklaas op Duinrell slapen? En waar alle cadeautjes worden ingepakt? Neem dan maar eens een kijkje binnen in Het Huis van Sinterklaas! 

En in de Pieten Parade trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Kies een plekje langs de kant en geniet van een swingende optocht.

Doe gezellig mee met de Pieten parade of lekker meezingen met en tijdens het SiSaSinterklaas concert. Als het niet gezellig wordt ligt het niet aan Sinterklaas of aan de Pieten!

Kadootjes! tijdens het Sinterklaasfeest in attractiepark Duinrell in Wassenaar

Wat kun je verwachten:

  • de Pieten Parade
  • wil je ook op de foto met het paard van Sinterklaas “Ozosnel”
  • Sinterklaas zelf is natuurlijk aanwezig
  • evenals Rick de Kikker
  • heerlijk genieten van verschillende attracties
  • bepaalde tijden toegang tot het attractiepark
Sinterklaas in het middelpunt op zijn eigen feest

Welke dagen wordt het feest georganiseerd:

  • 25 november 2023
  • 26 november 2023
  • 2 december 2023 
  • 3 december 2023

Kortom zorg dat je er snel bij bent, want er zijn inmiddels al veel entree tickets verkocht. Dit grandioze feest wil je toch niet missen! Vier het gezellig samen met de hele familie!

Klik hier om je entree tickets voor het grote Sinterklaasfeest in attractiepark Duinrell te bestellen.

Bezoek het Tikibad tijdens het Sinterklaasfeest

Combineer het Sinterklaasfeest:

Je kunt een bezoek aan dit unieke en leuke evenement bovendien ook ideaal combineren met een bezoek aan het Tikibad. Tikibad in Duinrell voor het spetterendste dagje uit!

Klik ook hier om je entree tickets voor het Tikibad te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)FamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

za 25 november t/m zo 3 december 2023

Prijs

Van 21,50 voor slechts 16,50

Locatie

Attractiepark Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com