33% Korting!


Zoek je niet de enorme toeristische drukte van een stad als Amsterdam, maar je wilt wel heerlijk genieten van de voordelen van een bijzondere stad, overweeg dan eens een stedentrip Rotterdam, gelegen aan de Maas. Rotterdam heeft zoveel te bieden voor een heerlijk dagje uit of weekeind weg. Tevens de stad van de enorme haven, in het oog springende architectuur van Rem Koolhaas, de voetbalclub Feyenoord en de stad van het Korps Mariniers.

Prachtige skyline tijdens je stedentrip Rotterdam

Stedentrip Rotterdam:

Een stedentrip Rotterdam kenmerkt zich door de vele bezienswaardigheden die je kunt bezichtigen en leuke uitstapjes die je kunt ondernemen. De stad staat bekend om haar enorme haven, die de grootste van Europa is, moderne architectuur, leuke mogelijkheden om te winkelen, gezellige uitgaansgelegenheden, natuurlijk de Euromast en om de evenementen die er het gehele jaar worden georganiseerd.

Hop-on-Hop-Off bus:

De snelste en wellicht de makkelijkste manier om Rotterdam te verkennen tijdens je stedentrip is met de bekende rode Hop-on-Hop-off bus. Een ander voordeel van deze bus is dat je tickets 24 uur te gebruiken zijn. De Hop-on-Hop-off bus voert je langs de belangsrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Op 6 haltes kun je vrij uitstappen of weer opstappen.

In de bus is een gratis audio tour aanwezig. Als je deze wenst te gebruiken, zal de audio tour via GPS je leuke wetenswaardigheden vertellen over de bezienswaardigheden die je onderweg tegen komt. De audion gids is er in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Klik hier om je ticket voor de Hop-on-Hop-off bus in Rotterdam te bestellen.

Haven van Rotterdam:

Als je een stedentrip Rotterdam onderneemt kan je er haast niet omheen om een rondvaart te boeken door die enorme haven met al zijn bedrijvigheid. Via dagjeuitpagina.nl kun je nu tickets bestellen met korting voor een 75 minuten durende rondvaart door de haven en langs andere prachtige bezienswaardigheden. De boottocht start onder de Erasmusbrug.

Klik hier om je tickets voor de rondvaart tocht door de haven van Rotterdam te boeken.

Rondvaartboot langs Erasmusbrug Rotterdam

Hotels:

In en rond Rotterdam vind je hotels op allerlei niveau’s. Van mega exclusief *****plus tot en met budget hostels. Het is moeilijk een hotel te zoeken in verband met de vele uiteenlopende individuele wensen.

Klik hier om je hotel in Rotterdam te boeken.

Bekijk ook de bekende kubus woningen tijdens je stedentrip Rotterdam

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: RolstoelvriendelijkWanneer

di 6 augustus t/m do 31 december 2020

Prijs

€12,99
Van €19,50 voor slechts €12,99

Locatie

Hop-On Hop-Off City Sightseeing Rotterdam
Parkhaven 11
3016 GM Rotterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com