3,00 Korting!


Maak ook eens een unieke excursie door één van de grootste havens ter wereld, een rondvaart door de haven van Rotterdam. Kijk maar eens rond en bekijk met eigen ogen maar eens wat daar allemaal zo al aan bedrijvigheid plaatsvind. Vouchers kun je nu lekker goedkoop via Dagjeuitpagina.nl bestellen met een korting van wel 19%. Voor zo’n kortings voucher betaal je dan geen 15,50 ter plekke aan de kassa. Maar bestel je al voor een prijs van slechts 12,50. Dat scheelt je 3,00 per voucher.

Klik ook hier om je vouchers voor de circa 1,5 uur durende rondvaart door de Rotterdamse haven te bestellen.

Rondvaart Haven van Rotterdam:

Monster ook aan op het rondvaart schip van “River Cruise Rotterdam”. Bekijk onder andere de drukte en bedrijvigheid in en rond één van de grootste havens ter wereld. Maar ook de grootste van Europa, namelijk die van Rotterdam. Onvoorstelbaar grote, hoge en brede schepen, die van overal rond de wereld gekomen zijn, drukte op de scheepswerven die je passeert, containers met een enorme verscheidenheid aan artikelen, die van en op schepen worden geladen, taxi- en loodsboten die kris kras door deze drukte zigzaggen en kranen die heen en weer en op en neer gaan. Je komt ogen en oren te kort.

Rondvaart door haven van Rotterdam

Deze unieke kijk op de havenaktiviteiten duurt circa 1,5 uur. Deze rondvaart door de haven van Rotterdam biedt je de mogelijkheid om vanaf het water niet alleen de haven bekijken, maar ook bijvoorbeeld ook andere interessante bezienswaardigheden zoals de S.S. Rotterdam, het beroemde schip wat inmiddels tot een bijzonder hotel is omgebouwd. Ook kun je vanaf het water prachtig de schitterende skyline van de stad Rotterdam bewonderen. Diverse wereldberoemde architecten hebben hun artistieke en bijzondere stempel op de skyline van Rotterdam gedrukt. Niet alleen de gebouwen zijn architectonische hoogstandjes, ook de bruggen die je passeert en waar je onder doorvaart zoals de Erasmusbrug zijn een lust voor het oog!

Toegankelijkheid:

De haven rondvaart Rotterdam is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgangers. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Live gids Rondvaart Haven van Rotterdam:

Geen audiogids hoor, maar een heuse echte live gids verteld je alles over de bezienswaardigheden die je onderweg passeert. Die gids kan je alle ins en outs vertellen over de containerschepen, de overslaghavens, de geschiedenis en daarnaast het heden. De live guide is in het Nederlands, Duits en Engels

Klik ook hier om je vouchers voor de 1,5 uur durende rondvaart door de Rotterdamse haven te bestellen.

Parkeren:

Je kunt je auto parkeren in betaalde openbare parkeergelegenheid op de Parkhaven 

Stedentrip:

Deze haven rondvaart is uitstekend te combineren met een stedentrip of sightseeing dag Rotterdam.

De Erasmusbrug die je kunt zoen tijdens een rondvaart haven Rotterdam

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in een bezoek aan de Euromast in Rotterdam, onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot vanuit Rotterdam en Jeugd Vakantieland in Rotterdam.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

zo 4 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

Van 15,50 voor slechts 12,50
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

River Cruise Rotterdam
Parkhaven 13
3016 GM Rotterdam
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com