10,05 Korting!


Voor een heerlijk dagje uit en genieten met vrienden, collega’s of de hele familie kom je naar Wassenaar voor een bezoek aan het pretpark Duinrell. Een dagje Duinrell is meer dan genieten alleen, het is tevens volop vieren dat het inmiddels echt zomer is! Je kunt je entree tickets voor het pretpark eventueel ook uitbreiden met een dagticket voor onbeperkt gebruik van het Tikibad. Tickets voor het pretpark zijn nu via DagjeuitPagina.nl te bestellen met een korting van wel 40%. Een toegangskaartje kost je dan geen 25,00 aa de kassa, maar bestel je al via deze site voor maar 14,95.

Klik ook hier om je entree tickets voor pretpark Duinrell te bestellen.

Duinrell:

In pret- en attractiepark Duinrell in Wassenaar kun je genieten van meer dan 40 attracties. Voor de echte durfals zijn er super snelle attracties, achtbanen en de Mad Mill. Voor de wat gematigder adrenaline junk die het liever wat kalmer aan doet, zijn er ook diverse geschikte attracties, evenals voor de allerkleinsten. Een Duinrell belevings dag is geschikt voor jong en oud.

Genieten op grote hoogte in Duinrell

Duinrell vakantiepark:

Wist je dat je ook kun overnachten in één van de accomodaties die er in het vakantiepark zijn? Je hebt de keuze uit:

  • Duingalows
  • Verblijf op de camping
  • Lodgetenten
  • Groepsaccomodaties
Spetterende avonturen in Duinrell

Tikibad:

Tikibad Wassenaar is het grootste waterpark in de hele Benelux. Er zijn 21 unieke glijbanen in het waterpark voor absoluut onbeperkte waterpret. In totaal meer dan 1,5 kilometer aan spetter sensatie. Roetsjes, sliden, glijden en buitelen zoveel en zo vaak je maar kunt. Ook het Tikbad is super geschikt voor jong en oud. Er zijn glijbanen voor de onbevreesden waar je met meer dan 60 kilometer per uur naar beneden raast tot het Kids Waterpark Playa, waar kinderen onder de 1.20 meter giga plezier in en met water kunnen beleven.

Eindeloos glijden in het Tikibad Duinrell

Tikibad Buiten:

Tikbad Buiten is nieuw en vanaf nu geopend. Een verwarmd buitenbad met 5 glijbanen en een waterspeelhuis. En wil je even uitrusten van alle vermoeienissen; hier kun je ook heerlijk chillen en relaxen op de ligweide met hangmatten en ligstoelen.

Parkeren:

Als je met je eigen auto naar Duinrell komt, kun je die parkeren bij het pretpark. Een dagkaart kost 12,00.

Klik ook hier om je entree tickets voor pretpark Duinrell te bestellen.

NB1: De voucher geeft geen toegang tot het Tikibad. Een ticket voor het Tikibad kan worden bijgekocht bij de Tikibad Kassa voor 10,00 per persoon. En geeft je 2 uur toegang tot het bad.

NB2: Niet geldig tijdens Pinksteren, Hemelvaart en Pasen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in het Attractie- en Vakantiepark Slagharen, de Efteling in Kaatsheuvel en Attractiepark De Waarbeek in Hengelo (Overijssel).

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 1 april t/m vr 30 juni 2023

Openingstijden

Pretpark Duinrell (afhankelijk van het seizoen) 10.00 - 18.00 uur
Tikibad dagelijks van 10.00 - 22.00 uur

Prijs

Entree tickets voor Duinrell van 25,00 voor maar 14,95
Kinderen tot en met 2 jaar oud hebben gratis toegang

Locatie

Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Contact

+31 (0) 70 5155255
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com