5,00 Korting!


Avonturenboerderij Molenwaard. Spelenderwijs het boerenleven ontdekken. Boek nu hier je tickets voor een avontuurlijke speeldag, speciaal  voor de kinderen van 2 tot 10 jaar op Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers, met 26% korting van 19,50 voor slechts 14,50. dat scheelt je al gauw 5,00 per toegangskaartje.

Klik hier om je entree tickets voor Avonturenboerderij Molenwaard te bestellen.

Avonturenboerderij Molenwaard:

Leer al spelenderwijs het boerenleven verkennen op Avonturenboerderij Molenwaard. Hier kun je de fijne kneepjes leren ervaren van het melken van een koe tot en met het rijden op een tractor. En je kunt nog veel meer avonturen beleven zoals bootje varen, knuffelen met de boerderij dieren, vogels kijken en nog veel en veel meer. Zorgeloos spelen, ervaren en ontdekken dus!

Tijdens de wintereditie kun je heerlijk de winter vieren met speciale winter evenementen. Er is dan namelijk een echte kinderschaatsbaan en je kunt er Sinterklaas en Kerstman ontmoeten!

Avonturenboerderij Molenwaard Winter

Verschillende thema’s in Avonturenboerderij Molenwaard:

Op deze Avonturenboerderij is er bijna iedere maand weer een ander thema wat in het middelpunt staat. In de voorjaarsvakantie is het thema van de maand de pasgeboren lammetjes. Die dartelen in de wei, maken de meest vreemde capriolen en drinken melk bij de moeder. Kom je ze ook knuffelen?

Spelenderwijs het boerenleven verkennen op avonturenboerderij Molenwaard

Fien en Teun:

Ken je ze ook van de televisie, Fien en Teun? Ontmoet de vrolijke boerenkinderen. Ze zijn inmiddels zo populair dat ze al een eigen theater programma hebben. Deze puur Hollandse voorstelling “Feest op de Boerderij” wordt al sinds 2017 opgevoerd. Op de Avonturenboerderij geven ze regelmatig een vrolijke, interaktieve show over het landleven op het platteland en de boerderij. Maar je kunt ze ook ontmoeten tijdens de “meet and greet”. Je mag ze dan ook een knuffel geven en als je wilt met ze op de foto.

Pien en Fleur op de avonturenboerderij Molenwaard.

Educatieve thema’s Avonturenboerderij Molenwaard:

Naast het spelen en ervaren kun je ook een hoop leren op de Avonturenboerderij. Laat je door een echte imker van alles vertellen over bijen, was en honing. Of leer hoe je kaas maakt en waarom er gaten in de kaas zitten en hoe wordt bloemkool gekweekt in de kas. Maak ook eens een ritje op de rug van een pony.

Wist je dat:

Avonturenboerderij Molenwaard is door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Zuid Holland van 2019! En  2020, 2021, 2022 én 2023! Dan moet het toch wel een top attractie zijn, of niet dan? O ja, en inmiddels genomineerd voor 2024!

Klik hier om je entree tickets voor Avonturenboerderij Molenwaard te bestellen.

Anderen bekeken ook:

Andere bezoekers van deze website keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in het Land van Jan Klaassen, het Dolfinarium in Harderwijk en Burgers Zoo in Arnhem.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 12 mei t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

10.30 - 16.30 uur is het park geopend
10.00 - 17.00 uur is het voorplein geopend

Prijs

Van 19,50 voor slechts 14,50
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang.

Locatie

Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com