38% Korting!

Voor het leukste dagje uit van de Achterhoek ga je naar het kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen, vlakbij Arnhem. Goedkope entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met 38% korting van €12,= voor slechts €7,50.

Klik hier om je entree tickets voor Het Land van Jan Klaassen te bestellen.

Het Land van Jan Klaassen:

In de Achterhoek, vlakbij Arnhem, op ongeveer 6 minuten van de snelweg A12 vind je het gezelligste kinderpretpark van Gelderland, Het Land van Jan Klaassen. In dit pretpark kun je heerlijk buiten spelen in het buitenspeelpark. Als het weer wat slechter is, kun je lekker binnen spelen in de indoorspeeltuin. Maar er is ook een waterspeeltuin en niet onbelangrijk, goede horeca voorzieningen. Kortom een bijzonder leuk indoor en outdoor pretpark, speciaal voor jonge kinderen.

In en outdoor kinderpretpark in het Land van Jan Klaassen

Poppenkast:

In het kinderpretpark worden iedere dag poppenkast voorstellingen gegeven, in het grootste poppentheater van Nederland. Heerlijk ademloos luisten en vooral enorm genieten van de dolle en vooral komische avonturen van Jan Klaassen en zijn vriendjes.

het grootste poppen theater van Nederland

Kindercamping:

Het extra leuke van Het Land van Jan Klaassen is dat je ook mag blijven logeren als je wilt. Het kinderpretpark beschikt namelijk over een leuke kindercamping. Er zijn verschillende bijzonder leuke speciale kinderaccommodaties om in te slapen, zoals een brandweerauto, een helikopter, schoolbus of een pipowagen.

Ook binnen kun je heerlijk spelen in de indoor speeltuin

Voorjaarsvakantie:

In de voorjaarsvakantie gaat Het Land van Jan Klaassen weer open. En dat mag gevierdv worden! Het zou dan mooi zijn als dan verkleed op bezoek komt in je leukste verkleed outfit of geschminkt als je meest favoriete held.

Jan Klaassen

Poppentheater:

Het poppentheater bestaat dit jaar 70 jaar. En ook dat wordt gevierd! Kom maar eens langs om te kijken hoe het poppentheater in al die jaren met haar tijd is meegegaan.

Klik hier om je entree tickets voor Het Land van Jan Klaassen te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 22 februari t/m zo 20 december 2020

Openingstijden

Tijdens de voorjaarsvakantie van 10.00 - 17.00 uur
Maar check altijd even de website voor de juiste openingstijden

Prijzen

Van €12,= voor slechts €7,50
Kinderen tot en met 1 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Het Land van Jan Klaassen
Gildeweg 6
7047 AR Braamt
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com