70,00 Korting!


Durf jij de uitdaging aan, samen met een groep vrienden, collega’s of familie ontsnappen uit een escaperoom? Boek dan hier je tickets met hoge korting van 150,00 voor maar 80,00.

Zoek je eens een andere invulling voor een dagje op de hei met collega’s, een familiereunie of een leuke invulling van een dagje uit met vrienden? Boek dan eens een spannend avontuur in een escaperoom. Samenwerken om te kunnen ontsnappen uit één van de verschillende rooms.

Klik hier om je tickets voor één van de rooms te boeken.

Escaperoom Dordrecht

Escaperoom en teamwork:

Door goed samen te werken en te communiceren kun je de puzzels oplossen, de spellen spelen en jezelf en jouw team bevrijden uit de escaperoom. In de Real Escape Room in Dodrecht heb je de keuze uit twee verschillende rooms. In een escape room word je met maximaal 8 personen tegelijk opgesloten. Elke room heeft zijn eigen verhaal, klaslokaal, waardevolle schat, een goudmijn, paleiskamer, het huis van een penningmeester of bijvoorbeeld een horror lab. Vooral kalm blijven is het devies! De meeste spelers komen uiteindelijk wel een keer vrij…………. In andere steden heb je onder de keuze uit de thema’s the class room, the precious room, de goudmijn, de paleiskamer, the mysterious plage en lab mindness. Durf jij het aan?

Voorbeeld 1 Escaperoom:

Het thema van deze voorbeeld escaperoom is het meest waardevolle bezit van Roxy. In deze escaperoom geldt een extra moeilijkheidsgraad. Er worden geen aanwijzingen gegeven en er wordt alleen Engels gesproken. Het voordeel is wel dat Roxy langzaam praat, dus makkelijk te volgen. Dat samen met extra geluids- en lichteffecten zorgt voor een sinistere omgeving waar soms meer naar buiten gaat dan dat er binnen is gekomen, maar ook andersom……………. Bijzonder geschikt voor ervaren escaperoom spelers. Maar ook een leuke ervaring voor beginners om eens een escaperoom te ervaren. De beschikking over stalen zenuwen is beslist aan te bevelen………….

Voorbeeld 2 escaperoom:

Het thema van deze voorbeeld escaperoom zijn de lessen van juffrouw Hazel. Als je niet goed oplet bij een van de lessen zul je je strafwerk niet ontlopen. Juffrouw Hazel is namelijk niet de meest makkelijke lerares. Wiskunde, aardrijkskunde, engels; je kunt maar beter goed opletten, want als je de oplossing tot de puzzels mist zou je zo maar eens nooit meer het leslokaal kunnen verlaten. Juffrouw Hazel wil nog wel eens een hint geven. Maar dat is alleen voor de goed luisterende leerling. Geschikt voor zowel de beginnende als ervaren escaperoom bezoeker.

Het ontsnappings avontuur nabespreken onder het genot van een hapje en drankje is ook mogelijk. Je hebt de keuze uit diverse horecagelegenheden.

Uit welke rooms kan ik kiezen:

Je hebt de keuze uit wel 6 steden, namelijk: 

Dordrecht, Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Harderwijk en Antwerpen

Klik hier om je tickets voor één van de rooms te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar een hotelovernachting Zuid Holland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 9 mei t/m za 31 december 2022

Openingstijden

maandag 12:00–21:30
dinsdag 12:00–21:30
woensdag 12:00–21:30
donderdag 12:00–23:00
vrijdag 12:00–00:00
zaterdag 12:00–00:00
zondag Gesloten

Let op! In verband met de Coronamaatregelen kunnen de openingstijden verschillen.
Check daarom eerst de website.

Prijs

Van 150,00 voor maar 80,00

Locatie

Real Escaperoom
Vest 108
3311 TX Dordrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com